Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

23 Σεπτεμβρίου 2017 13:16
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Και το φθινόπωρο ξεκινά επίσημα από τις 22 Σεπτεμβρίου που ο Ήλιος διέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας το τρίμηνο που αποτελεί το «μέσο» διάστημα ανάμεσα σε χειμώνα και καλοκαίρι …

Όπως ο καιρός έχει τις αστάθειές του και μας ξεγελά… πότε τη μία έχουμε ζέστη, πότε αρχίζει να δροσίζει … έτσι λίγο πολύ ξεγελιόμαστε και από τα πλανητικά δρώμενα των τελευταίων ημερών του μήνα που λειτουργούν κάπως δοκιμαστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "H μητέρα μου έκανε σεξ με τον σύζυγό μου ενώ εγώ..."

Ο Ερμής από την Παρθένο πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 25/09 τετράγωνο με τον Κρόνο γεγονός που σημαίνει ότι θα βρούμε την δύναμη και θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις και τις επικοινωνίες μας, με υπευθυνότητα!

Δεν θα λείψουν ωστόσο οι δυσάρεστες ειδήσεις, οι προβληματισμοί αλλά οι τερματισμοί καταστάσεων! Στις 30/09 ο Ερμής περνά στο Ζυγό δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να εναρμονιστούν οι επικοινωνίες ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις.

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στην Παρθένο και θα βρεθούν και οι δυο τους σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνοντας απομυθοποιήσεις, ψέματα και εξιδανικεύσεις που θα φέρουν τα μπερδέματά τους!

Τέλος, η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό … φέρνει σημαντικές αλλαγές στην δομή των σχέσεων όπου εκεί έχουμε να δούμε σημαντικές εξελίξεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - δώρο 916 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες! Δείτε ποιοι θα το πάρουν

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share