Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Ήλιος στο Ζυγό: Φθινόπωρο με Συντροφικότητα!

22 Σεπτεμβρίου 2017 17:51
Ζώδια: Ο Ήλιος στο Ζυγό: Φθινόπωρο με Συντροφικότητα!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 , γιορτάζουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Αφροδίτης , τον αέρινο, θετικό Ζυγό.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και για αυτό την περίοδο αυτή, προσανατολιζόμαστε σε θέματα συνύπαρξης και ανακαλύπτουμε πως η συμπεριφορά μας μπορεί να επιδράσει θετικά ή αρνητικά στη ζωή των άλλων.

Ο Ήλιος είναι σε πτώση στον Ζυγό, γιατί «χάνει» την μαχητικότητα του και αναγκάζεται να κατανοήσει τη συμπεριφορά των γύρω του, γίνεται δηλαδή αρκετά παραχωρητικός και μαθαίνει να συνεργάζεται. Έτσι, μέσα από την οδό του συμβιβασμού, προωθούνται πιο εύκολα οι συνεργασίες, μια που όλοι αισθανόμαστε ότι ανήκουμε στην ίδια ομάδα και δεν είμαστε αντίπαλοι. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, φλερτ, επαγγελματικά ραντεβού, αρραβώνες και γεννιούνται αισιόδοξοι, τρόποι επικοινωνίας , γιατί οι άνθρωποι πλησιάζουν με άνεση και θετική διάθεση το περιβάλλον τους. Αδύνατον να παραμείνεις ασυντρόφευτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψυχάκιας κ@@ρ@δ@μαγκας": Απίστευτο κράξιμο στο διαδίκτυο στον Χατζηστεφάνου για το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Στις 8 Οκτωβρίου 2017, ο Ήλιος συναντά τον Ερμή, στον Ζυγό και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην εκλογίκευση των γεγονότων με αποτέλεσμα να γίνεις πιο διαλλακτικός και δυνατός στην επιχειρηματολογία σου. Με αυτοπεποίθηση, ηρεμία αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και φυσικά ξέρεις πώς να παίρνεις τους αντιπάλους με το μέρος του. Συζητήσεις πάνω σε νέες εκκινήσεις, προτάσεις για καινούργιους συνεργάτες και ευνοούνται κάθε είδους συμφωνίες με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ενότητας και την καταπολέμηση του διαχωρισμού.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι , Αιγόκεροι , γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 14η μοίρα ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες μοίρες.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Ήλιος σχηματίζει την πιεστική όψη του τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπου νιώθεις πίεση από το περιβάλλον σου, από πιθανά πρόσωπα εξουσίας που συναντάς στη δουλειά σου, με ανταγωνιστές αλλά και είναι εύκολο να ξεπεράσεις τα όρια σου και να νιώσεις θυμό και αγανάκτηση. Εμμονές με την εικόνα σου, με τον σύντροφο σου ή με μια σχέση θα βγουν στην επιφάνεια. Μυστικά αποκαλύπτονται, πιθανή δυσφήμιση. Έντονες συγκρούσεις.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι , Αιγόκεροι , γεννημένοι β’ δεκαήμερο, στην 16,17η μοίρα , και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αντίστοιχες κρίσιμες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων).

Στις 16 Οκτωβρίου 2017, ο Ήλιος από τον Ζυγό, σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη , μια αρμονική συνάντηση για να τακτοποιήσεις «ηθικούς» κώδικες, να πετύχεις προσωπική ισορροπία και να θωρακίσεις σχέσεις που αξίζουν να μείνουν. Αυτοέλεγχος, σωστή εκτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης, αποδοχή εξωτερικών εμποδίων, επιτυχία μέσα από ώριμη σκέψη. Νομιμοποίηση σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

(επηρεάζεται Ζυγοί, Τοξότες , γεννημένοι γ’ δεκαήμερο στην 22η μοίρα , και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αντίστοιχες κρίσιμες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων).

Στις 19 Οκτωβρίου 2017, ο Ήλιος από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Κριό , προκαλεί αντιθέσεις, φέρνει εσωτερικές αντιστάσεις και άλλα θα θέλεις και άλλα θα κάνεις.. Συμβιβασμοί εν όψει. Αποφυγή χωρισμών με υιοθέτηση διαλλακτικών τρόπων επικοινωνίας. Μη τραβάς το σκοινί.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι , Αιγόκεροι , γεννημένοι γ’ δεκαήμερο, στην 25, 26η μοίρα , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες κρίσιμες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων)

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share