Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Αυτά θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

22 Σεπτεμβρίου 2017 15:44
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Αυτά θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα

ΚΡΙΟΣ

Πάμε σε ένα περίεργο σαββατοκύριακο Κριέ μου, μια αλλόκοτη πρόταση θα δεχθείς που δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για ένα απλό φιλικό κάλεσμα. Δεν σου κρύβω πως θα διχαστείς, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μεγάλο αδιέξοδο και την απάντηση στο τι να κάνεις ή πώς να αντιδράσεις δεν μπορώ να στη δώσω εγώ. Για να αισθανθείς ένα τόσο μεγάλο αδιέξοδο, σίγουρα μιλάμε για πρόσωπο που ήταν πολύ κοντά σου όλο αυτό το διάστημα δεν θα ξέρεις αν πρέπει να χαλάσεις τη φιλία που έχετε με το να αποδεχθείς την πρόταση αυτή ή να ενδώσεις γιατί εφόσον περνάτε καλά σε φιλικό επίπεδο γιατί να μην συνεχιστεί το ίδιο κλίμα και σε συναισθηματικό επίπεδο. Εγώ αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να κάτσεις με ηρεμία να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και μην αντιδράσεις παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σίγουρο Ταύρε μου αυτό το διήμερο είναι ότι θα κερδίσεις αυτά που σου ανήκουν. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ένταση μα και διεκδίκηση, αντιδράς και μιλάς στο ταίρι σου για όλα αυτά που σε ενοχλούν. Μπορεί να μην γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο, ίσως να υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου μια λεκτική κυρίως ένταση όμως επειδή ακριβώς δεν το συνηθίζεις και δεν μιλάς ακόμη και όταν το δίκιο σε πνίγει, η κίνηση σου αυτή δείχνει πολλά. Είναι κατά κάποιο τρόπο σαν να έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, σαν να μην αντέχεις άλλο μια κατάσταση και πρέπει να μιλήσεις επειγόντως. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, να τακτοποιήσεις την κατάσταση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις τουλάχιστον σε ότι έχεις δίκιο να μην γίνει δικό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει μια προσοχή αυτό το σαββατοκύριακο ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σου ζητά να προσέχεις σε νέες γνωριμίες αλλά και τη δική σου συμπεριφορά απέναντι σε ένα άτομο που μόλις γνώρισες. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να εξαπατηθείς σε συναισθηματικό επίπεδο ή να εξαπατήσεις εσύ ένα άτομο. Ούτε το ένα είναι όμορφο ούτε η δεύτερη εκδοχή, καλό λοιπόν είναι να βρεθείς με άτομα που έχεις τσεκάρει ότι σε αγαπούν και τους αγαπάς απεριόριστα και με ανιδιοτελή τρόπο. Θα νιώσεις ότι τα όρια σου είναι κάπως πιεσμένα και ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου, η συμβουλή μου για αυτό το διήμερο είναι να εκφράσεις αυτό τον εσωτερικό σου θυμό σε λεκτικό επίπεδο για να λάβεις την κατανόηση που απαιτείται στην προκειμένη περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι άκρως ενδιαφέρον σαββατοκύριακο για τους Καρκίνους που είναι αδέσμευτοι, είναι μεγάλη ευκαιρία για εσένα που είσαι μόνος-η να βρεις ένα άξιο των προσδοκιών σου ταίρι. Από εσένα ζητώ το εξής, να βάλεις τα καλά σου και να πάρεις μαζί σου την πιο αισιόδοξη διάθεσή σου, σε έξοδο με φίλους-ες σου προκύπτει τρομερή και άκρως αξιόλογη γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπάς από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μιλάμε για μια απλή ή τυπική γνωριμία αλλά για κάτι πολύ σπάνιο και διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Έχει όλα τα φόντα να γίνει δεσμός ζωής. Εάν διαθέτεις μια σχέση, είναι ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό διήμερο, καλό είναι να βγείτε για δείπνο ή να πάτε σε ένα ειδυλλιακό μέρος, αν θέλετε να μείνει σπίτι επιτρέπεται η αγκαλίτσα, καναπές και ταινία.

ΛΕΩΝ

Πλησιάζει διήμερο και θα δώσεις μεγάλη βάση στην αισθηματική σου ζωή, το ταίρι σου εδώ και καιρό σου χτυπά καμπανάκι και σε καλεί να περάσετε στιγμές μαζί. Το έχετε και οι δυο ανάγκη να ζήσετε ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές, να έρθετε πιο κοντά και συσφίξουν οι σχέσεις σας. Το σ’ αγαπώ, το σε νοιάζομαι και το είμαι δίπλα σου είναι συναισθήματα που πρέπει να αποδεικνύονται και μάλιστα καθημερινά. Μια καλή ευκαιρία να δείξεις και να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου είναι αυτό το σαββατοκύριακο που είσαι και πιο χαλαρός-ή. Αν δεν έχεις μια σχέση η χαλαρή σου στάση και διάθεση είναι αυτή που σε κάνει να γίνεσαι πόλος έλξης για πολλά άτομα, κερδίζεις χωρίς κόπο το φλερτ και τις γεμάτες νόημα ματιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια όχι και τόσο καλή αστρολογική όψη που θα σε παιδέψει κάπως, ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνει τα πάνω κάτω στο τομέα της επικοινωνίας και σου δημιουργεί μια ένταση και μια σύγχυση με άτομα που σε αγαπούν, σε συμπαθούν και σε νοιάζονται. Θα τους αποπάρεις μπορεί και να τους κακοκαρδίσεις και είναι κρίμα. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην χάνεις την ψυχραιμία σου με μεγάλη ευκολία, δείξε ότι είσαι πιεσμένος-η αυτό το διάστημα προκειμένου η σχέση σου ή τα άτομα που σε περιβάλλουν να σου δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση. Μια μικρή μπόρα είναι που θα περάσει, μια όψη που δεν έχει σκοπό να επιφέρει κάτι αρνητικό στη ζωή σου και στο δεσμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα σε προβληματίσει η αισθηματική σου ζωή αυτό το διήμερο, το κεφάλαιο συντροφικότητα περνά από κόσκινο και η δικαιοσύνη σου έρχεται σε απίστευτο βαθμό στην επιφάνεια. Είναι ένα σαββατοκύριακο που θα βγάλεις πολλά αλλά και σημαντικά συμπεράσματα. Εδώ και πολύ καιρό αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στο δεσμό σου και ότι δεν μπορείς να διαπιστώσεις από πού προέρχεται ένα μικρό χάσμα στην επικοινωνία σας, επίσης αν είσαι μόνος-η και δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον ή ένα άτομο που να του αρέσεις, με λίγα λόγια η μοναξιά σε ενοχλεί το τελευταίο διάστημα. Θα καταλήξεις με απόλυτη σιγουριά στο πώς να αλλάξεις την πορεία αυτή, γνωρίζεις τι να κάνεις για να επανέλθει με κάθε τρόπο η ευτυχία στην καρδιά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι απρόσμενο θα τολμούσα να πω αυτό το σαββατοκύριακο, δεν πείθεσαι εύκολα, δεν δέχεσαι την οποιαδήποτε συμπεριφορά αγόγγυστα και αβασάνιστα με αποτέλεσμα να ζητάς αποδείξεις σε όλα. Ζητάς από την σχέση σου να σου δείξει την αγάπη του, ζητάς από ένα άτομο που εδώ και καιρό σε φλερτάρει να σου αποδείξει το λόγο που θέλει να είστε μαζί. Για όλα ζητάς εξηγήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί θα πάρεις πολύ σημαντικές απαντήσεις και πολύ βοηθητικές στο τι να περιμένεις στο μέλλον σου. Θυμάσαι που σου είπα ότι είναι απρόσμενο αυτό το διήμερο, θα είναι γιατί θα εκπλαγείς από τις απαντήσεις που θα σου δοθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να δημιουργεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα αυτό το σαββατοκύριακο ίσως αισθανθείς μια μικρή σύγχυση, ένα μικρό θόλωμα στη σκέψη σου ή μια ένταση με άτομα του περιβάλλοντος σου. Δεν στο υποτιμάω, είναι όντως υπό έλεγχο αυτή η αστρολογική όψη το μόνο που θα σε συμβουλέψω να προσέξεις πιο πολύ είναι να μην την πατήσεις στο συναισθηματικό τομέα, ή να μην τάξεις τον ουρανό με τα άστρα σε ένα άτομο που θα γνωρίσεις μέσα στο διήμερο και δεν θα σου ταιριάζει τόσο. Για εσένα που είσαι κατασταλαγμένος-η με το αντικείμενο του πόθου σου δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή αυτή η όψη αλλά καλού κακού εκδήλωσε αυτό που νιώθεις στο ταίρι σου ή στον άνθρωπο σου, ότι είσαι δηλαδή κάπως πιεσμένος-η και θα λάβεις και το χάδι και την φροντίδα που αποζητάς αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ αλλαγμένη και ανεβασμένη διάθεση σε βρίσκει το σαββατοκύριακο αυτό. Και μόνο που έχεις αυτή τη διαφορετική συμπεριφορά σου φέρνει τύχη και εύνοια να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να βγεις με κάποιο τρόπο από το καβούκι της μοναξιάς σου. Είναι επίσης ένα τυχερό θα έλεγα διήμερο να περάσεις πανέμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να αναθερμάνετε την αγάπη και γενικότερα την σχέση σας. Η διαφορετική σου διάθεση, όπου αυτό σημαίνει πως θα έχεις μια πιο αισιόδοξη στάση και θα είσαι πιο χαλαρός-ή από την πίεση της δουλειάς σου θα αφιερώσεις πολύτιμο και ουσιαστικό χρόνο στο πιο πολύτιμο όργανο που λέγεται καρδιά και έχει ανάγκη από αγάπη. Πολύ καλά θα κάνεις να εκμεταλλευθείς τις δυο αυτές μέρες για να χαρείς και να ζήσεις στιγμές ευτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή χημεία ανάμεσα σας υπάρχει, τα βρίσκετε απόλυτα σε φιλικό επίπεδο, μπορείς να συνεννοηθείς, καλή επικοινωνία υφίσταται γιατί λοιπόν να μην αποδεχθείς την πρόταση που σου έρχεται μέσα στο σαββατοκύριακο. Αν ένας άνθρωπος πληροί όλες σου τις προδιαγραφές και ταιριάζετε σε ένα μεγάλο ποσοστό, πρέπει να περνάς στο επόμενο βήμα, είναι να εκφράσεις τι νιώθεις για εκείνο μην περιμένεις να αναγκαστεί να σου εξομολογηθεί αλλά κάνε το πρώτο βήμα εσύ. Μην αφήνεις να περνούν έτσι οι ευκαιρίες και πηγαίνουν χαμένες, πέρνα στο ψητό και αν δεν έχεις τόσο θάρρος να το κάνεις τουλάχιστον δείξε μια παραπάνω τρυφερή οικειότητα, ρίξε άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Η φιλία δεν απέχει πολύ από το να γίνει δεσμός στην περίπτωση σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Υπάρχει αυτός ο Άρης που κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση και σύγχυση. Καλό είναι λοιπόν αυτό το διήμερο να εξηγήσεις στους οικείους σου πως είσαι λίγο τσιτωμένος-η, να σε φροντίσουν και να σου δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους. Άσε που αυτό δεν είναι κακό να το εκμεταλλευτείς, όλο εσύ φροντίζεις τους γύρω σου, ας το κάνουν και αυτοί μια φορά για εσένα. Αν είσαι μόνος-η αυτό το διάστημα καλό είναι να προσέξεις με αυτή την όψη, να μην εξαπατηθείς ή να μην εξαπατήσεις εσύ κάποιον-α, να θελήσεις δηλαδή να πάρεις επιβεβαίωση, να αποδεχθείς δηλαδή το φλερτ ενώ στην ουσία να μην νιώθεις κάτι για εκείνο.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share