Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

22 Σεπτεμβρίου 2017 10:31
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομούλα. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η γκάφα που μας έκανε να αηδιάσουμε μια και καλή! Μα είναι δυνατόν την ώρα της ασυλίας να εμφανίζονται από πίσω.... (photos)



ΛΕΩΝ: Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

ΖΥΓΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειας σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δε θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιτέλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα! Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική αλλά και οικονομική ζωή!

ΙΧΘΥΣ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share