Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τοξότης & Ιχθύς, η Αφροδίτη σας ανοίγει το δρόμο, για κάτι μαγικό! by MagicF’Ariel..

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί...

22 Σεπτεμβρίου 2017 08:52
Τοξότης & Ιχθύς, η Αφροδίτη σας ανοίγει το δρόμο, για κάτι μαγικό! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα επέλεξα να σας γράψω για αυτά τα δυο ζώδια, τους τρελούς της παρέας!

Η Αφροδίτη άλλα δώρα φέρνει στο ένα, άλλα στο άλλο! Φαντάζεστε να είναι και ζευγάρι μεταξύ τους;;; Καμία σχέση!

Τοξοτάκια μου, διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Εκπληρώνονται τα όνειρά σας, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Μια ευκαιρία ζωής παρουσιάζεται μπροστά σας, μια νέα δουλειά, ένα project μοναδικό και θα πρέπει να εργαστείτε παραπάνω ώρες, για να μπορέσετε να διαπρέψετε. Η Αφροδίτη είναι που βοηθά κατά πολύ σε αυτό, που σημαίνει πως οι προθέσεις της είναι πολύ καλές, πολύ αγνές και άκρως μαγικές..

Ο Κρόνος σίγουρα θα κάνει πίσω, θα σας αφήσει να κινηθείτε ελεύθερα, αλλά να ξέρετε πως σας παρακολουθεί και με το πρώτο λάθος θα σας τιμωρήσει. Φροντίστε να μη γίνει κάτι τέτοιο..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Ψαράκια μου, γλυκά και ονειροπαρμένα, δίνετε βάση στον έρωτα, στο σύντροφό σας, σε μια νέα γνωριμία. Το φθινόπωρο σας θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια, σε πολύ ρομαντική κατάσταση. Ανεξάρτητα από το τι έχετε βιώσει τα τελευταία τα χρόνια, καλό είναι να δώσετε μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, να σας πλησιάσει, να σας αγαπήσει, να σας προσφέρει συντροφικότητα και ναι γιατί όχι και να μη ζήσετε μαζί;;;

Όποιος ρισκάρει, ναι μεν μπορεί να χάσει, όμως μπορεί και να κερδίσει.. Αν δε το τολμήσετε, δε θα μάθετε ποτέ, τι είναι αυτό που χάσατε.. Εντάξει αφήστε τα κουφέτα, αλλά υπάρχουν τόσα άλλα πριν από αυτά, που είναι εξίσου όμορφα. Η Αφροδίτη λοιπόν, σας ανοίγει το δρόμο, για ένα αύριο, καθόλου μοναχικό.. Σκεφτείτε το!

φιλάκια..


Τοξότης
Σας το λέω από τώρα, ξεχάστε τους μεγάλους τους έρωτες, τις αγάπες και τα λουλούδια, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, στρέφει τη προσοχή σας σε θέματα καριέρας! Είναι μια καταπληκτική περίοδος, για να βρείτε μια νέα δουλειά, για να ανοίξετε τα φτερά σας προς το άγνωστο, για να εργαστείτε περισσότερες ώρες, προκειμένου να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει. Πάρτε το απόφαση πως θα αποχωριστείτε το κρεβατάκι σας, πως θα κάνετε μαύρους κύκλους, αν όμως είναι να γεμίσει το πορτοφόλι σας, χαλάλι. Φροντίστε μόνο, να έχετε καλή συμπεριφορά, να φέρεστε όμορφα, να είστε συνεργάσιμοι, γιατί όποιος καλάμι καβάλησε, όσο χαρισματικός και αν ήταν, τον έφαγε η μαρμάγκα. Και δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Σωστά; Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να προκόψετε, να την εκμεταλλευτείτε καταλλήλως, γιατί τέτοια μαγικά γεγονότα, δε συμβαίνουν κάθε μέρα. Πού να φύγει και ο Κρόνος από επάνω σας;;;;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Στα "λευκά" η Ελλάδα: Σ' αυτές τις δύο περιοχές το "έστρωσε" χτες!

Ιχθύς
Πολύ ερωτικούς και σέξι σας κάνει η Αφροδίτη, έτσι ξαφνικά! Αρκετοί τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, βάζετε τέλος στα μουτράκια και μέχρι και τα μέσα Οκτώβρη, θα είστε φουλ στις αγάπες και τις γλύκες, έτσι επειδή. Μετά από ένα τόσο μυστήριο καλοκαίρι, αφήνετε πίσω ότι σας χάλασε και ανοίγετε πάλι το δρόμο που οδηγεί στη καρδιά σας.. Μέσα στις ευαισθησίες σας βρίσκω, που σημαίνει πως παίζει να πάρετε και αποφάσεις ζωής. Ένα παιδί, ένας γάμος, μια συμβίωση, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να ξέρετε πως θα σας φλερτάρουν, θα σας διεκδικήσουν, θα σας επιθυμήσουν πολύ και θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο. Για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και κάντε τις επιλογές σας.. Προσοχή σε θέματα εργασιακά, κάποιος σας σκάβει το λάκκο, θα το μάθετε και θα κινηθείτε αναλόγως.. ως συνήθως!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share