Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο 2/9 & 3/9! - Για ποιους έρχονται ευχάριστες αλλαγές!

1 Σεπτεμβρίου 2017 10:15
Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο 2/9 & 3/9! - Για ποιους έρχονται ευχάριστες αλλαγές!

Να ευχηθώ καλό Φθινόπωρο ή όχι; Ούτε εμένα μου αρέσει που τελείωσε το καλοκαιράκι, ελπίζω και εύχομαι όμως να γεμίσατε εικόνες, στιγμές και με πολύ αγάπη.

Πάμε να δούμε πως θα είναι αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και να έχουμε καλό μήνα! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο;

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 2 με 3 Σεπτεμβρίου 2017 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Για εσένα Κριέ μου το Καλοκαίρι δεν λέει να τελειώσει με τίποτε. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αποζητάς με κάθε τρόπο να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα της εβδομάδας. Σαφέστατα και μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο με πολύ τρέλα και έντονες συναισθηματικές στιγμές. Έχεις πολύ τολμηρή διάθεση με αποτέλεσμα να ρισκάρεις με κάθε τρόπο να κάνεις μια νέα γνωριμία ή και ακόμη να πλησιάσεις το πρόσωπο που τόσο πολύ σου αρέσει. Σίγουρα κάθε κίνηση σου θα αποφέρει καρπούς, θα σου φέρει αποτέλεσμα και εξελίξεις που μέχρι τώρα στην αισθηματική σου ζωή αντιμετώπιζες πολλά προβλήματα. Είναι ένα από τα ιδανικότερα σαββατοκύριακα να τα αλλάξεις όλα. Μπορείς, το θες, απλά κάνε το. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έκλεισε»! Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του «Sunday Live Show» στον ΑΝΤ1!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο, δημιουργείτε πολύ μεγάλη ανάγκη για ελευθερία, για αλλαγή και διαφυγή από τα συνηθισμένα. Πολύ καλή η σκέψη σου αγαπημένε μου Ταύρε, όμως με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, το να σπάσεις τα δεσμά της ρουτίνας μπορεί να μην το κάνεις με τον πιο όμορφο τρόπο. Η συμβουλή μου είναι: να αφήσεις στην άκρη την όποια παρόρμηση σου, την όποια επαναστατική διάθεση έχεις, ότι είναι κάνεις ή ότι έχεις σκοπό να αλλάξεις, σκέψου το πρώτα καλά. Μπορεί να θες να δώσεις τέλος σε μια σχέση, να αλλάξετε σπίτι, να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα και ο δεσμός σου να μην έχει όρεξη. Με μέτρο λοιπόν οι κινήσεις σου και φυσικά μη χάσεις τον αρχικό σου στόχο, προχώρα σε αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μιλάμε για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ανατροπές, ξέφρενη διάθεση και ανάγκη για νέα πράγματα και νέες καταστάσεις. Είναι ένα παθιασμένο διήμερο, εσύ από τη μεριά σου έχεις το απαιτούμενο θάρρος να πλησιάσεις το πρόσωπο που ποθείς και λαχταράς, ή για εσένα που διαθέτεις μια σχέση θα προτείνεις αλλαγές και ανανέωση στο-στη σύντροφό σου. Θα περάσεις στιγμές πολύ ανέμελες και φαντάζει να συνεχίζεται το καλοκαίρι για εσένα Δίδυμε μου, ξεφεύγεις από την καθημερινότητα ή γεμίζεις λίγο ακόμη τις μπαταρίες σου για το Φθινόπωρο που κατέφτασε. Είναι ένα καλό ξεκίνημα να μπεις πολύ αλλαγμένος-η, με κέφι για κάτι διαφορετικό. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσεις μια ανυπομονησία αυτό το διήμερο, εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη την αισθηματική σου ζωή. Να μπει σε τάξη η καρδιά σου και να νιώσεις την απόλυτη σιγουριά σε μια σχέση. Είτε διαθέτεις έναν δεσμό, είτε όχι σημασία έχει για εσένα αυτό το διήμερο και έπειτα να αλλάξεις τα πάντα. Ενέχει έναν μικρό κίνδυνο η επιθυμία σου για αλλαγή στην περίπτωση που διαθέτεις μια σχέση και δεν εννοώ να χωρίσεις αλλά στο πως θα εκφράσεις τις ανάγκες σου αυτές. Το «δεν μπορώ ή δεν αντέχω άλλο» ακούγεται ως μια βαριά έκφραση σε σχέση με το « θες να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας» ακούγεται πολύ όμορφο σίγουρα. Κάνε λίγο υπομονή, διότι ο Άρης περνά στην Παρθένο, θα σκέφτεσαι και θα πράττεις με τη λογική. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΛΕΩΝ

Αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη δεν θυμίζει σε τίποτε για εσένα το ξεκίνημα του Φθινοπώρου, με τον Άρη να δημιουργεί ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ουρανό πάλι σε καμιά παραλία θα την βγάλεις. Είναι δυο μέρες που θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου το εξής, δεν μασάς να φλερτάρεις, να κάνεις το πρώτο βήμα ή να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο αν σου αρέσει. Θα πάθεις σοκ με την αλλαγή στον χαρακτήρα σου, που φυσικά και δεν θα την υιοθετήσεις αλλά μια φορά στο τόσο να αφήνεις τη λογική στο σπίτι δεν σε έβλαψε. Μιλάμε λοιπόν για ένα απρόσμενο, αισθαντικό και παθιασμένο διήμερο, γεμάτο νέες εμπειρίες και στιγμές που θα κάνουν το δεσμό σου να πάρει φωτιά. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εν αναμονή βρίσκεσαι αυτό το σαββατοκύριακο, περιμένεις τον Άρη να περάσει στο ζώδιό σου και πολύ καλά κάνεις. Αυτό το διήμερο θα αισθάνεσαι μια αναμπουμπούλα στο δεσμό σου, η επικοινωνία σας ήταν περίεργη και δεν μπορούσες να λειτουργήσεις όπως ήθελες. Στις 5 Σεπτέμβρη (υπομονή μέχρι τότε) έρχεται η λογική και η τάξη μέσα σου αλλά και γύρω σου. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα στην αταξία και στο χάος, με αποτέλεσα η καρδιά σου να μπλοκάρει και άλλα να δείχνεις ενώ άλλα να εννοείς. Λίγο υπομονή λοιπόν αυτό το διήμερο, θα μπεις πολύ σύντομα σε οργάνωση και συναισθηματική ηρεμία που ονειρεύεσαι. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστο, ήρεμο και πολύ ελπιδοφόρο είναι αυτό το σαββατοκύριακο για την αισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είμαστε λίγες μέρες πριν ο Ερμής ορθοδρομήσει. Σε ταλαιπώρησε πολύ και με το δίκιο σου να είχες αγανακτήσει, όμως η αχτίδα φωτός που αναζητούσες φαίνεται από αυτό το διήμερο και έπειτα. Επιθυμείς να φτιάξεις ξανά τη σχέση σου από την αρχή, να επουλώσεις τις ρωγμές που είχε υποστεί ή να διορθώσεις την επικοινωνία σου και τις επαφές με το άτομο που σου αρέσει πολύ. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα είχες επανασυνδεθεί με το πρόσωπο από το παρελθόν σου, είναι ένα διήμερο που θα αποδειχθεί με πράξεις αν άξιζε που δέχθηκες την επανένωση αυτή ή όχι. Ξεκαθαρίζει για καλό το τοπίο πάντως. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Η εντυπωσιακή και στιλάτη φούστα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές χρειάζονται υπομονή και αργά βήματα, με λογική. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη αυτό το διήμερο έχεις την ανάγκη να επαναστατήσεις στο δεσμό σου ή να βγάλεις από το μυαλό και την καρδιά σου μια αγάπη ή ένα σημαντικό ενδιαφέρον. Αν έχεις τη σιγουριά ότι έτσι θα νιώσεις την ευτυχία φυσικά και να το κάνεις, μιλάω όμως για εσένα Σκορπιέ μου που σου καρφώνεται στο μυαλό ένα μεγάλο όνειρο ή μια τεράστια αλλαγή και αυτό μπορεί να επιφέρει συνέπειες στην σχέση σου. Μην κάνεις τίποτε ή τουλάχιστον μην ανακοινώσεις κάτι στον άνθρωπο που αγαπάς, στις 5 ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία αν και τότε συνεχίζεις να έχεις τις ίδιες απόψεις και στόχους, σίγουρα ο τρόπος που θα τα εκφράσεις θα είναι πιο ήρεμος. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Το έγγραφο του Έψιλον που «αδειάζει» Διαβάτη – Κώνστα! Ο Φουρθιώτης και η απάντηση στις μηνύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσένα Τοξότη μου θα σε εξαιρέσω από τις ευχές για καλό φθινόπωρο, θα σου ευχηθώ μόνο καλό μήνα να έχεις. Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό αυτό το σαββατοκύριακο φαντάζει ένα μεγάλο πάρτυ με αστείρευτη διάθεση. Νέες γνωριμίες, εξελίξεις στη σχέση σου ή στο άτομο που ποθείς, ανάγκη για ελευθερία και πολλές ευχάριστες αλλά και ανατρεπτικές στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Το καλοκαίρι συνεχίζεται λίγο ακόμη για εσένα και η διάθεση σου είναι ανέμελη, δεν μπορείς να δεχθείς για κανένα λόγο το κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λόγο Σεπτέμβρη και πολύ καλά κάνεις. Η οργάνωση και η τάξη είναι μια διαδικασία που αναβάλετε για λίγο ακόμη. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις φτάσει στο αμήν το γνωρίζω καλά αυτό, νιώθεις μια μεγάλη αναστάτωση και θεωρείς πως τα άστρα δεν σε βοήθησαν και πολύ το τελευταίο διάστημα. Θα σου πω, πως, αν κάνεις λίγο υπομονή και περιμένεις τον Άρη να περάσει στην Παρθένο (στις 5) δηλαδή, η ορθολογιστική σου ματιά και άποψη θα σε βοηθήσει να ηρεμίσουν οι εντάσεις στο δεσμό σου και να πέσουν πολύ οι τόνοι στη σχέση σου ή στην επικοινωνία σου με τον άνθρωπο που τόσο πολύ σε γοητεύει το τελευταίο διάστημα. Συμβάλει και ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος αλλά όχι για πολύ, και αυτός με τη σειρά του επιστρέφει ορθόδρομος την εβδομάδα αυτή που μας έρχεται. Κουράγιο και η υπομονή γιατί ειλικρινά τα καλύτερα έρχονται. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το σαββατοκύριακο, όμως το ακόμη καλύτερο αστρολογικό γεγονός του διημέρου είναι ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσένα; Πως η καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση θα πάρει παράταση και θα περάσεις ένα υπέροχο και ανατρεπτικό σαββατοκύριακο τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Πας να κλείσεις την αυλαία του καλοκαιριού με τον καλύτερο και πιο θεαματικό τρόπο, να κάνεις νέες ευχάριστες γνωριμίες ή να ζήσεις με το ταίρι σου ειδυλλιακές στιγμές. Θα γεμίσεις τόσο πολύ τις μπαταρίες σου που δεν σε τρομάζει καθόλου η ένταση και η καθημερινότητα που σε περιμένει από εβδομάδα σε δουλειά και υποχρεώσεις. Η Αγγέλικα Γεωργίου θα σου πει όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Σε νιώθω ένα ήρεμο Ψαράκι, που γέμισε τις μπαταρίες του και οπλίστηκε το καλοκαίρι με υπομονή και επιμονή. Να σου ευχηθώ καλό μήνα και να σου πω δεν έχω κανένα λόγο να σου χαλάσω τη διάθεση, συνεχίζεται και αυτό τα διήμερο μια πολύ όμορφη περίοδος για εσένα. Χωρίς εντάσεις, αν και θα ηρεμίσουν ακόμη πιο πολύ τα πράγματα και από εβδομάδα, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ξεκουράστηκες καλά, δεν ξέρω αν ήταν για πολύ αλλά ήταν ποιοτική και αληθινή ξεκούραση και το είχες πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. Έλυσες θέματα που σε βασάνισαν στη σχέση σου ή μπορεί να ολοκληρώσεις τη διαδικασία αυτή μέσα στο διήμερο αυτό. Αν γνώρισες κάποιο πολύ σημαντικό άτομο μέσα στις διακοπές αυτό το διήμερο μπορείς να αποκτήσεις επαφές για να δείτε αν μπορείτε να γίνετε ζευγάρι ή όχι.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share