Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίγωνο Ερμή με Ουρανό! Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια απρόσμενη χαρά!

23 Ιουλίου 2017 14:37
Τρίγωνο Ερμή με Ουρανό! Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια απρόσμενη χαρά!

Ο Ερμής στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα και ο Ουρανός στο ζώδιο του ορμητικού Κριού, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο Τρίγωνο!

Έρχονται ευχάριστα απρόσμενα μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, χαρμόσυνες ξαφνικές επαφές και τυχαίες συναντήσεις, αλλά και έξυπνες εποικοδομητικές και πρωτοποριακές συζητήσεις και ιδέες!

Εκσυγχρονισμός της επικοινωνίας, ευστροφία και αλλιώτικος γρηγορότερος τρόπος σκέψης και έκφρασης, είναι το πνεύμα των ημερών! οι νικητές των ημερών.

Ας αρχίσει η εβδομάδα μας με τον πιο χαρμόσυνο και απρόσμενο τρόπο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ στην κουζίνα: Οι τρεις καλύτερες στάσεις για απίστευτη απόλαυση!

Εκείνοι που ευνοούνται περισσότερο είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλάκαι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και επαφές που θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου! Πιθανές ερωτικές εξομολογήσεις από το πουθενά!

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού και ακινήτων επιλύονται στα ξαφνικά! Ένα απρόσμενο μήνυμα από το παρελθόν θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξανά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ευστροφία και δύναμη λόγου, σε διακρίνουν. Σημαντικές σπουδαίες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μπροστά σου από το πουθενά, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνικές ευκαιρίες παρουσιάζονται στον τομέα των αισθηματικών αλλά και τον οικονομικών σου! Άρπαξε τες!

ΛΕΩΝ: Ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις θα έχεις! Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απρόοπτες ευχάριστες καταστάσεις σε χαροποιούν! Ίσως μάθεις ένα μυστικό που σε ευνοεί! Μήνυμα από έναν κρυφό ή παλαιό έρωτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στην Κύμη: Πριν μια εβδομάδα του ευχόντουσαν "Χρόνια πολλά" και σήμερα "καλό παράδεισο"!

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και μάλιστα στα ξαφνικά! Έρχονται νέες σπουδαίες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις ή συζητήσεις στον τομέα της καριέρας, θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την εικόνα σου. Εκμεταλλεύσου τις πρωτότυπες ιδέες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις έρχονται! Ξεκίνα τώρα ένα ταξίδι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαφνικές συγκυρίες θα σου δώσουν πίσω το χαμόγελο σου στον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Πάθος πέρα από τα συνηθισμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συντροφική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνίας και μάλιστα στα ξαφνικά! Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεωθεί η σχέση σου και αν είσαι ελεύθερος, έρχονται συναρπαστικές νέες γνωριμίες!

ΙΧΘΥΣ: Απρόσμενα θετικές οι εξελίξεις στην εργασία σου και αυτό χάρη στις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share