Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια και φιλία: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αξίζει να έχεις για φίλους!

6 Ιουλίου 2017 20:04
Ζώδια και φιλία: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αξίζει να έχεις για φίλους!

Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς φίλους. Είναι η δεύτερη οικογένεια μας, αυτή που έχουμε επιλέξει να έχουμε και όχι αυτή που βρήκαμε μόλις γεννηθήκαμε.

Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας όταν είμαστε λυπημένοι, αλλά και όταν θέλουμε να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. Θα πρέπει να θυμόμαστε όμως πως ότι περιμένουμε να κάνει ένας πραγματικός φίλος για εμάς τις ίδιες προσδοκίες έχει και εκείνος για μία ανάλογη περίσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχω σχέση και αυτοϊκανοποιούμαι με φρούτα και αντικείμενα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα;" - Oι ειδικοί απαντούν!

Ποτέ δεν πρέπει να είναι μονόπλευρα τα πράγματα. Όπως σε μία ερωτική σχέση πρέπει να μάθουμε να δίνουμε και όχι μόνο να παίρνουμε, το ίδιο ισχύει και για μία φιλική σχέση.

Καλές είναι οι βόλτες και τα ξενύχτια αλλά χρειάζεσαι και κάποιον που να μπορείς να στηριχτείς επάνω του στις δύσκολες στιγμές. Έναν άνθρωπο που θα ακούσει το πρόβλημα σου επειδή το θέλει και όχι επειδή αυτό λέει το άτυπο πρωτόκολλο της φιλίας.

Προφανώς όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο δοτικοί και συμπονετικοί. Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα έκαναν τα πάντα για τον φίλο τους;

Δίδυμος

Ο δίδυμος είναι ο καλύτερος ομιλητής αλλά και ακροατής του ζωδιακού κύκλου. Ακριβώς επειδή λατρεύει την συζήτηση δίνει πάντα προσοχή σε αυτά που λες. Είναι πολύ εκφραστικός και επικοινωνιακός και με κάποιο περίεργο τρόπο μπορεί να σε κάνει να τα πεις όλα από μόνη σου και να τα βγάλεις από μέσα σου για να ηρεμήσεις.

Είναι εκείνος ο φίλος που θα μείνει μαζί σου μέχρι αργά τη νύχτα και θα σε κάνει να ξεχαστείς μιλώντας για τα πάντα.

Αν λοιπόν χρειάζεσαι έναν φίλο για να μιλήσεις και να ακούσεις μερικές καλές συμβουλές, μπορείς πάντα να βασιστείς σε έναν δίδυμο.

Παρθένος

Ο παρθένος είναι ένας πολύ πιστός φίλος. Αν έχεις κολλήσει σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί.

Φροντίζει πραγματικά για όλους τους φίλους του και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει μόνη σου στα ζόρια. Μαζί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την οποιαδήποτε δυσκολία και όλα τα εμπόδια.

Πολλές φορές παίρνει τον ρόλο του πατέρα ή της μητέρας και βάζει τους φίλους του πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ζυγός

Ένας ζυγός θέλει πάντα το καλύτερο για τους φίλους του. Λατρεύει την συντροφικότητα, γι ‘αυτό προσπαθεί πολύ σκληρά να διατηρήσει όλες του τις φιλίες και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Θα κάνει σχεδόν τα πάντα για τους φίλους του και αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια, ακόμη και αν του τηλεφωνήσεις μέσα στην νύχτα, θα αφήσει το κρεβατάκι του μόνο και μόνο για να σε βοηθήσει.

Είναι πάρα πολύ αξιόπιστο ζώδιο, ιδίως όταν μιλάμε για το γυναικείο φίλο και δεν πρόκειται να σου πει εύκολα ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Ιχθύες

Τα ψαράκια είναι πάρα πολύ ανιδιοτελή και δεν θα άφηναν τους φίλους τους σε μια δύσκολη στιγμή ακόμη κι αν έπρεπε να θυσιάσουν την διασκέδαση τους. Αγαπούν με όλη τους την δύναμη τους φίλους τους και είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν όταν θα έχεις ανάγκη από έναν φίλο.

Ένας ιχθείς είναι πάντα πρόθυμος να διασκεδάσει και να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια, όσο ριψοκίνδυνο κι αν είναι αυτό.

Και όταν είσαι στις μαύρες σου και χρειάζεσαι πέρα από έναν καλό ακροατή και έναν εξίσου καλό διασκεδαστή ο Ιχθείς με τον Δίδυμο θα σου χαρίσουν άφθονο γέλιο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share