Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (03-09/07)!

3 Ιουλίου 2017 12:44
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (03-09/07)!

Τα ζώδια της εβδομάδας, από Δευτέρα 3/7 μέχρι και την Κυριακή 9/7!

Ο μήνας ξεκινά με πρώτο τέταρτο Σελήνης στο Ζυγό, γεγονός που ενισχύει τις ευεργετικές δράσεις του Δία από τον ίδιο χώρο για όλα τα παρορμητικά ζώδια. Ο Ουρανός όμως από τον Κριό, εξακολουθεί να δυναμιτίζει τη διεθνή πολιτική σκηνή προκαλώντας επεισόδια στις ήδη εύφλεκτες περιοχές.

Κριός

Κινηθείτε προσεκτικά και διακριτικά. Οι οποιουδήποτε είδους σχέσεις σας χρειάζονται να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια και να μην δοκιμαστεί η αντοχή τους με την εμφάνιση νέων ενδιαφερόντων. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση από άλλες φορές, αλλά μην την αφήσετε να σας παρασύρει σε περιπέτειες, που δεν αποδίδουν έτσι κι αλλιώς.

ΤΙΡ

Είναι σημαντικό για εσάς η γνώμη των άλλων και αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να είστε πιο συνεπείς στην έγκαιρή ανταπόκριση στις ανάγκες των αγαπημένων σας.

Ταύρος

Η οπτική σας είναι που καθορίζει τη στάση σας. Παραδειγματιστείτε από την σχετική σας εμπειρία και επιχειρήστε τις τομές που έχει ανάγκη η σχέση σας, μόνο αν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασής σας αφορά εσάς τους ίδιους. Πρακτικά και οικονομικά θέματα δείχνουν τάσεις βελτίωσης, φροντίστε λοιπόν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

ΤΙΡ

Να έχετε επιχειρήματα που θα μπορούν να στηρίξουν τις όποιες ενέργειες και αποφάσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

Δίδυμοι

Μην σπαταλάτε ενέργεια προσπαθώντας να πείσετε για την ορθότητα των αποφάσεων και των πράξεών σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας, βρεθείτε όπου σας αρέσει, συναναστραφείτε ενδιαφέροντες και εξωστρεφείς ανθρώπους και εν γένει, χαρίστε στον εαυτό σας, παύση ανησυχίας. Αυτήν την εβδομάδα εσείς δίνετε τον ρυθμό στα ενδιαφέροντά σας.

ΤΙΡ

Σας επιτρέπονται κάποιες παρασπονδίες ή κάποιες μικρής κλίμακας αποδράσεις από το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας.

Καρκίνος

Μπορεί να μην είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι καθορίζουν τις εξελίξεις, μπορείτε όμως να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διασκεδάσετε. Άλλωστε έχετε ανάγκη από ιδιαίτερε ς στιγμές με το σύντροφο ή την οικογένεια, αγαπημένους φίλους και γενικότερα ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλά και μπορούν να ταυτιστούν μαζί σας. Θα δικαιωθείτε σε κάποιες επιλογές ή αποστάσεις που πήρατε από κάποιους ακατάλληλους φίλους.

ΤΙΡ

Η εβδομάδα δίνει ευκαιρίες διασκέδασης ή σημαντικής ανακούφισης σε θέματα που σας ανησύχησαν.


Λέων

Γύρω σας περιστρέφονται πολλοί και πολλά. Φανείτε εξωστρεφείς και τολμηροί, διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, κοινωνικοί και ηγετικοί. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά, να αλλάξετε συντροφιές και δραστηριότητες, αλλά να ξέρετε ότι είστε το ίδιο απαραίτητοι σε όλους. Οικονομικά να προσέξετε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις που θα σας αναγκάσουν να ξοδέψετε χρήματα.

ΤΙΡ

Φροντίστε εκείνους που σας έχουν ανάγκη και προτρέψτε τους να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Επικοινωνήστε, διασκεδάστε, αλλά κρατήστε και αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν έντονους πονοκεφάλους. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πως για να προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αισθηματικά εκφράστε τις επιθυμίες σας αλλά φροντίστε όλα να γίνουν την κατάλληλη στιγμή και απολύτως διακριτικά.

ΤΙΡ

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα φαίνεται να διευθετούνται με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με κάποιες σχετικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Η αισθηματική σας ζωή δέχεται ευνοϊκές επιδράσεις και θεαματικές επεμβάσεις, ιδιαίτερα για όσους από εσάς εξακολουθείτε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Έχετε κάθε λόγο λοιπόν να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η οποία θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε τολμηρά και αποφασιστικά. Φροντίστε μόνο να είστε σίγουροι στις επιλογές σας και αρκετά αποφασιστικοί στις κινήσεις σας.

ΤΙΡ

Εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και ασχοληθείτε με θέματα που εκκρεμούν επειδή δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα μιας προσωρινής αλλαγής προτεραιοτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Μαρί από τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού! Θα παρευρεθεί ή όχι στην κηδεία του;

Σκορπιός

Μπορείτε να ελιχθείτε στα προσωπικά και αισθηματικά σας και να αποφύγετε την ένταση που μπορεί να επηρεάσει την καλή σας διάθεση. Φανείτε γενναιόδωροι με τους δικούς σας ανθρώπους, πιο συγκαταβατικοί ως προς τις ανάγκες τους, περισσότερο ανεκτικοί στις απαιτήσεις τους αλλά και πιο σταθεροί στις δικές σας αποφάσεις. Οικονομικά θα βρείτε τον τρόπο να νιώσετε ασφαλείς.

ΤΙΡ

Πρέπει να αναλάβετε και τις δικές σας ευθύνες σε ότι δεν εξελίχθηκε όπως είχατε υπολογίσει στην αισθηματική σας ζωή.


Τοξότης

Στρέψτε όλη την ενεργητικότητά σας προς την κατεύθυνση της προσωπικής σας ασφάλειας. Το μυαλό και όχι η παρόρμηση θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που σας εξυπηρετούν μακροπρόθεσμα, να καλλιεργήσετε σχέσεις ουσίας και να αποφύγετε οτιδήποτε ελκυστικό μεν, ανούσιο δε. Το τωρινό ανικανοποίητο δεν προβλέπεται να έχει μεγάλη διάρκεια.

ΤΙΡ

Φροντίστε ώστε τα καλά να είναι και συμφέροντα και να εξυπηρετούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Αιγόκερως

Ξεφύγετε λίγο από υποχρεώσεις, σκεφτείτε μήπως είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι τις δημιουργείτε με τη στάση σας και χαρίστε στον εαυτό σας την χαλάρωση και ξεκούραση που χρειάζεται. Η οικογένεια είναι διαρκώς δίπλα σας, αλλά μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, πιο τολμηρά για τον χαρακτήρα σας. Κάποια είδηση θα σας ευχαριστήσει.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας είναι μεταβλητή και αυτό οφείλεται στη σημασία που δίνετε σε εξωτερικούς παράγοντες. Σκεφτείτε ότι τίποτα δεν αξίζει όσο η προσωπική σας ηρεμία και ησυχία και πράξτε ανάλογα. Απομακρύνετε ανθρώπους που σας προβληματίζουν, έγνοιες που σας ανησυχούν και γενικά, ότι δεν πρόκειται να λυθεί, είτε το προσπαθήσετε, είτε όχι.

Ιχθύες

Δείχνετε περισσότερο αποφασισμένοι από άλλες φορές να υποστηρίξετε τις ανάγκες σας και να βάλετε σε τάξη τα αισθήματα και τις σχέσεις σας. Αυτήν την εβδομάδα όμως φροντίστε να χαλαρώσετε, να δείξετε το καλό σας πρόσωπο σε όσους σας αγαπούν και να γίνετε και πάλι ο άνθρωπός τους. Πολλά γίνονται χωρίς να ακούγονται και θα πρέπει να εμπιστευτείτε και πάλι το ένστικτό σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share