Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον... τρυφερό Καρκίνο!

28 Ιουνίου 2017 14:20
Ζώδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον... τρυφερό Καρκίνο!

Ο Καρκίνος δεν είναι εύκολο ζώδιο για να κρατήσεις στην ζωή σου. Χρειάζεται υπομονή, αλλά και σκληρή δουλειά. Επειδή μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αισθηματίες, αλλά αλίμονό σου έτσι και καταλάβουν ότι τους έπιασες κορόιδο…

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Ναι, προφανώς το μυστικό των Καρκίνων έχει κι αυτό να κάνει με τα αισθήματά τους. Συγκεκριμένα, ότι έχουν περισσότερα απ’ όσα αφήνουν τον κόσμο να δει. Κι αν αναλογιστούμε την φήμη του Καρκίνου ως του πιο συναισθηματικού ζωδίου, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι κρύβει η καρδιά τους. Τι σιχαίνονται στους άλλους:

Τι άλλο θα ήταν το χειρότερο πράγμα για έναν Καρκίνο από την προδοσία; Όταν οι Καρκίνοι χτίζουν σχέσεις (φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές), είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους. Θα υπερασπιστούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι τέλους, συνεπώς τίποτα δεν τους πληγώνει πιο πολύ απ’ την προδοσία.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους όταν κάνουν κάτι κακό. Φοβούνται πως οι σχέσεις τους θα καταστραφούν με το παραμικρό, και “αναγκάζονται” να πουν μικρά, αθώα ψεματάκια—τα οποία σύντομα εξελίσσονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει επειγόντως εμφιαλωμένο νερό!

Αν οι Καρκίνοι μπορούσαν να εστιάσουν την ενέργειά τους στο να ζουν χωρίς ενοχές, η ζωή τους θα ήταν καλύτερη.

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Η τάση τους να αναλύουν τα πάντα και η ροπή τους προς την θλίψη (για κάθε πιθανό λόγο) δυσκολεύει πολύ τους συντρόφους των Καρκίνων. Πολλές φορές θα κάνουν το άλλο άτομο να νιώσει πως ό,τι πει και κάνει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του, και αυτό σίγουρα δεν είναι η βάση για μια καλή σχέση.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Οι Καρκίνοι μπορεί να μείνουν κυριολεκτικά ξύπνιοι όλη νύχτα φτιάχνοντας στο μυαλό τους υποθετικά σενάρια, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας παλιά μηνύματα και προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει με τους ανθρώπους στην (ερωτική) ζωή τους.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Κι όμως, δεν θέλουν υλικά αγαθά. Θέλουν την αγάπη και την προσοχή σου. Ήθελες να μπλέξεις με ζώδιο του νερού, τι περίμενες;

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Οι Καρκίνοι τρελαίνονται να βλέπουν άτομα που έχουν την εξουσία στα χέρια τους—κάθε είδους εξουσία, δεν μιλάμε μόνο για ένστολους. Αλλά σίγουρα είναι φαντασίωση που επισκέπτονται συχνά.

Τι ζητούν σε μια σχέση: Η σχέση τους είναι το καταφύγιό τους, και το συναισθηματικό δέσιμο είναι αναγκαίο για να μπορέσουν να ανοιχτούν και να εκφράσουν όλα αυτά που νιώθουν. Πάνω απ’ όλα, χρειάζονται κάποιον που θα τους καταλάβει και δεν θα τους κρίνει.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Ο Καρκίνος χρειάζεται αγάπη και υποστήριξη. Ο Ταύρος είναι ο καλύτερος για να την δώσει. Ένα πράγμα που πραγματικά έρχεται να δέσει αυτή την φιλία, όμως, είναι το πόσο καλοί ακροατές μπορούν να γίνουν οι Ταύροι (ένα χαρακτηριστικό που σπάνια αναγνωρίζεται). Η κατανόηση που δείχνουν είναι το κλειδί για την καρδιά οποιουδήποτε Καρκίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας; Θα έχουμε αποχώρηση - ανατροπή;

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Μπορεί να βάλουν τα κλάματα ανά πάσα στιγμή. Χωρίς να έχεις ιδέα για ποιον λόγο, αλλά σχεδόν πάντα θα έχει να κάνει μαζί σου. Καλή τύχη. …και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Το πιο αδύναμο σημείο τους είναι και η μεγαλύτερή τους δύναμη: η ικανότητά τους να αγαπήσουν και να δοθούν ολοκληρωτικά. Σπάνια θα υπάρξει καλύτερος σύντροφος από έναν Καρκίνο—σε σχέσεις αληθινές, τουλάχιστον.

Πώς είναι τα φιλιά τους: Ζεστοί, τρυφεροί και ευαίσθητοι, οι Καρκίνοι δίνουν και τα αντίστοιχα φιλιά. Φιλιά γεμάτα ευαισθησία και γλύκα, που ξεκινούν απαλά και γίνονται όλο και πιο έντονα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Ξέρουν ότι τα αισθήματά τους γίνονται πάρα πολύ εμφανή, και αυτό τους κάνει να φοβούνται ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι τους έχουν δεδομένους.

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Αν ένας Καρκίνος βρίσκει πάντα χρόνο για να σε δει ή να σου μιλήσει, τον έχεις κάνει να σε αγαπήσει. Οι Καρκίνοι είναι πολύ μαζεμένα άτομα, και δεν τους αρέσει να δίνονται αμέσως, γιατί ξέρουν ότι θα πληγωθούν.

Πώς θα σε φλερτάρουν: Οι Καρκίνοι θα σου δείξουν πως πραγματικά ενδιαφέρονται να ακούσουν όσα έχεις να τους πεις. Μπορεί να μην φλερτάρουν καν μαζί σου, και απλά θέλουν να κάνουν όμορφη κουβέντα. Και τότε μάλλον θα συνειδητοποιήσεις πόσο τους γουστάρεις. (Οι Καρκίνοι που είναι ενήμεροι για αυτή την σούπερ δύναμή τους είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνοι!)

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share