Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρίγωνο ανάμεσα σε Ερμή Και Δία φέρνει αισιοδοξία!

12 Ιουνίου 2017 20:12
Τρίγωνο ανάμεσα σε Ερμή Και Δία φέρνει αισιοδοξία!

Μέσα σε μια μάλλον δύσκολη αστρολογικά περίοδο, περιμένοντας τον Ποσειδώνα να γυρίσει ανάδρομος με όλα τα δεινά που αυτό θα σημάνει αυτήν την στιγμή, το καλό νέο του τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τους Διδύμους και τον Δία από τον Ζυγό είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία δίνει μια ευρεία προοπτική με μια ευρεία και ολοκληρωμένη γνώση .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Και η πρώτη νίκη πάει στους…! (Video)

Η θετική στάση και η γενναιοδωρία που θα υπάρχει θα σας κάνει να διασκεδάσετε ε τους ανθρώπους γύρω σας. Θα πρέπει να απολαύσετε την ανάμειξη με ομάδες ανθρώπων και να μην έχετε κανένα πρόβλημα να φτιάξετε φίλους. Θα είστε εύγλωττοι με εκλεπτυσμένες κοινωνικές δεξιότητες και δημιουργείτε αμοιβαία επωφελείς φιλίες.

Αυτή η όψη βοηθά τη ζωή σας να τρέξει ομαλά λόγω της ευρείας προοπτικής σας, της καλής διορατικότητας και της ικανότητάς σας να σχεδιάζετε για το μέλλον . Ο Δίας ενισχύει όλες τιςαισθήσεις σας, τις διαδικασίες σκέψης και τις επικοινωνιακές δεξιότητες. Η λογική σας άποψη, η ψυχική ευελιξία και οι ευρείες απόψεις είναι ιδανικές για τη μελέτη και διδασκαλία γλωσσών, φιλοσοφίας, θρησκείας και δικαίου. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε αυτήν την περίοδο ένα ταλέντογια τη συγγραφή επιστημονικής φαντασίας δεδομένης της σκέψης που κοιτάει στο μέλλον. Η επιχειρησιακή σας διάνοια θα σας βοηθήσει σε ένα άνοιγμα καριέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ότι πιο ξεχωριστό έχετε δει: Το προσκλητήριο του γάμου της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Η προοδευτική και γενναιόδωρη φύση αυτής της όψης ευνοεί τα φιλανθρωπικά έργα, αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε να επωφεληθείτε από τη γενναιοδωρία άλλων ανθρώπων. Η ελευθερία του λόγου και τα άλλα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σημαντικά τώρα και σίγουρα θα καταδικαστεί η λογοκρισία. Μπορείτε να είστε τυχεροί, δυναμικοί και ακόμη και έντονοι στην επικοινωνία των ιδεών σας. Η πολιτική ή ο κοινωνικός ακτιβισμός θα ταιριάζει στην ενέργεια της ημέρας.

Το ταξίδι σε μεγάλες αποστάσεις θα είναι εξαιρετικό για να διευρύνει τις προοπτικές σας και να αυξήσει τις γενικές σας γνώσεις. Θα συνεχίσετε να αναπτύσσεστε με πνευματική έννοια όλη τη ζωή σας. Ίσως το μειονέκτημα με αυτή την πολύ θετική όψη είναι η τάση να σκέφτεται κανείς σε τόσο μεγάλο βαθμό και τέτοιο βάθος που οδηγεί σε ψυχική εξάντληση.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share