Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Έρχεται καυτό τριήμερο για τους...! Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

8 Ιουνίου 2017 19:21
Ζώδια: Έρχεται καυτό τριήμερο για τους...! Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Η αναλυτική πρόβλεψη των ζωδίων για το τριήμερο που έρχεται, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 9-10-11 Ιουνίου!

ζωδια Ζυγός
Βάλτε ψυχή στους στόχους σας αυτό το Σάββατο. Ποιο είναι το νόημα να προσπαθείτε τόσο πολύ για να προχωρήσετε, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μόνοι στην κορυφή; Όπως ξέρει το αρμονικό ζώδιό σας, μια υγιής ισορροπία εργασίας-ζωής είναι το πραγματικό κλειδί για την ευτυχία. Υπάρχει τρόπος να ενσωματώσετε περισσότερο πάθος στην καριέρα σας ή αφήνετε τα χρήματα να υπαγορεύουν τις αποφάσεις σας; Δεν χρειάζεται να παρατήσετε τη δουλειά σας, αλλά ίσως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε παράλληλα με κάτι περισσότερο σημαντικό για εσάς. Συζητήστε το με φίλους που ζουν με αυτό τον τρόπο.

Η Κυριακή μπορεί να σας βρει να παλεύετε να βρείτε χώρο στο γεμάτο πρόγραμμά σας. Αλλά με μια συναισθηματική σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα, κάποιος από τον εσωτερικό σας κύκλο ίσως να έχει ανάγκη την υποστήριξή σας. Εκτός αν έχετε μια προθεσμία που δεν μπορεί να αλλάξει, αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε προσεκτικά και – αν χρειαστεί, να δώσετε κάποιες συμβουλές. Οι πιθανότητες είναι ότι απλά χρειάζονται να το βγάλουν από μέσα τους. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας, αλλά αυτός δεν είναι ο ορισμός του φίλου;

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθεί κάποιος να σκάσει τη φούσκα σας; Η αισιόδοξη οπτική σας μπορεί να αντιμετωπίσει κριτική αυτό το Σάββατο, ειδικά αν κάποιος αισθάνεται ότι τον έχετε αφήσει έξω από τις φιλόδοξες ιδέες σας. Μην παρατήσετε αυτούς τους ανθρώπους, Σκορπιοί, αλλά κρατήστε μερικά από αυτά τα σχέδια για τον εαυτό σας. Σε κοινωνική ύφεση; Δεν έχετε καμία υποχρέωση να προσκαλέσετε την ίδια παλιά ομάδα μαζί. Απλά βγείτε μόνοι σας. Κάτω από τη σημερινή δυναμική αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, πρέπει να κινηθείτε ελεύθερα και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, χωρίς να ανησυχείτε για το αν οι άλλοι περνούν καλά.

Την Κυριακή κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που τα λέει ωραία, αλλά προσπαθεί να έρθει πολύ κοντά – πολύ γρήγορα. Μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό αρπακτικό ή απλά ένας πωλητής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μια κερδοφόρα κατάσταση για εσάς. Με τη Σελήνη να ανακατεύεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μπορεί να προβάλλετε μια φαντασίωση στην κατάσταση. Είναι το παλιό σενάριο «αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό», Σκορπιοί. Κρατήστε αυτό ως οδηγό σας: εάν τα γλυκά λόγια αυτού του ατόμου ξαφνικά στραφούν προς τα χρήματα, μην βαδίσετε, τρέξτε προς την πλησιέστερη έξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Σάρα αλλά οι κάμερες δεν το έδειξαν ποτέ! Το περιστατικό που την εξόργισε - Παρασκήνιο

ζωδια Τοξότης
Μυστικά θα αποκαλυφθούν αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι αρχίσουν να αποκαλύπτουν τα βαθιά θαμμένα θέματά τους. Το γεύμα με έναν φίλο, μπορεί να μοιάζει περισσότερο με θεραπευτική συνεδρία. Αλλά με αυτή τη γνώση, έρχεται και ευθύνη. Ενώ είναι κολακευτικό και σίγουρα συναρπαστικό ότι οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται τόσο, δεν θέλετε να μάθετε τα κουτσομπολιά. Μερικές φορές η άγνοια είναι πραγματικά ευτυχία, Τοξότες. Κόψτε τη συζήτηση σύντομα αν αρχίσει να πηγαίνει προς δυσάρεστη κατεύθυνση.

Τα χρήματα και η φιλία δεν θα αναμειγνύονται καλά κάτω από τη Σελήνη της Κυριακής, που ενώνεται με τον θαμπό Ποσειδώνα. Κρατήστε τα οικονομικά ξεχωριστά από την αγάπη, ειδικά με ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας. Το να προσφέρετε κάτι από αγάπη ή να κεράσετε τον πρώτο γύρο δεν πειράζει, αλλά τα πολυτελή δώρα ή το να πληρώσετε όλο το λογαριασμό, θα αδειάσει το δικό σας λογαριασμό και ενδεχομένως και την καρδιά σας. Ο καλύτερος τρόπος να δείξετε σε κάποιον ότι σας ενδιαφέρει; Μαγειρέψτε ένα γεύμα (ή κεράστε έναν καφέ) και γελάστε με τα αστεία του!

ζωδια Αιγόκερως
Βγείτε από το ρόλο του διαμεσολαβητή αυτό το Σάββατο, Αιγόκεροι. Εάν αγωνίζεστε για να διατηρήσετε την ειρήνη (ή κουραστήκατε τελείως να προσπαθείτε), μια διαφορετική προσέγγιση είναι πρέπουσα. Με τον φλογερό Άρη σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, έχει έρθει η ώρα να πείτε αυτά που σκέφτεστε. Προσέξτε να μην γίνετε επιθετικοί στη διαδικασία. Είναι εφικτό να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, ενώ αφήνετε άθικτη την αξιοπρέπεια του άλλου. Η παλαιά τεχνική «συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως τελευταία προσπάθεια, αλλά μην εγκαταλείπετε πολύ σύντομα. Η δύναμη της πειθούς σας είναι πιο δυνατή από όσο συνειδητοποιείτε.

Την Κυριακή, μείνετε στα γεγονότα. Με μια θολή σύνδεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, είναι εύκολο να υπερβάλλετε ή να διακοσμήσετε την αλήθεια. Αλλά μην το κάνετε! Όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή, οι άνθρωποι στρέφονται σε εσάς για να κρατήσετε το επίπεδο. Εξάλλου, ό,τι πουλάτε δεν χρειάζεται καμία προστιθέμενη αξία. Βγάλτε το μπροστά, έχετε αυτοπεποίθηση και αφήστε τους ανθρώπους να αγοράσουν (ή να φύγουν) από μόνοι τους.

ζωδια Υδροχόος
Ως ο ομαδικός παίκτης του ζωδιακού κύκλου, δεν σας είναι περίεργο να πρέπει να συσπειρώσετε τα στρατεύματα για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αλλά το Σάββατο μην καθίσετε απλώς στην κορυφή του θρόνου σας, καθώς εργάζονται οι μέλισσες. Ενισχύστε την κυψέλη και το ηθικό της ομάδας, οργανώνοντας κάτι διασκεδαστικό. Οι ευτυχείς συνεργάτες, είναι πιο παραγωγικοί συνεργάτες. Μερικές φορές πρέπει να σταματήσετε να εργάζεστε, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε ξανά. Σταματήστε να προσκολλάστε στον τελικό στόχο και βεβαιωθείτε ότι το κεφάλι (και η καρδιά) του καθενός βρίσκεται στο παιχνίδι.

Την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Μια χαλαρωτική ευθυγράμμιση της Σελήνης και του Ποσειδώνα, κεντρίζει την ανάγκη για μια ημέρα θεραπείας και αναζωογόνησης. Γεμίστε τη μπανιέρα με φίλτρα αρωματοθεραπείας ή ακόμα καλύτερα, κατευθυνθείτε σε ένα σπα για μπάνιο, ατμό, σάουνα και μασάζ με ζεστές πέτρες. Με τις αισθήσεις σας τόσο συντονισμένες, η περιπλάνηση σε μια όμορφη μπουτίκ μπορεί να είναι από μόνη της μια μορφή θεραπείας και οι πλανήτες δεν θα θυμώσουν αν βγείτε με ένα μικροσκοπικό κολιέ, μια πολύχρωμη τσάντα ή ένα ανοιξιάτικο άρωμα.

ζωδια Ιχθύες
Έρωτας ή μυθιστόρημα; Η αντίθεση της Σελήνης και του δυνατού Άρη το Σάββατο, σας ανοίγει τα μάτια και μπορεί να αποκαλύψει την ανθρώπινη πλευρά ενός ερωτικού ενδιαφέροντος. Για κάποιον που αγαπά τα παραμύθια όσο εσείς, μπορεί να σας συντρίψει η ανακάλυψη ότι έχετε ερωτευτεί έναν απλό θνητό ή, αντίστροφα, κάποιον που δεν έχει ανάγκη να τον σώσετε με το γλυκό φιλί σας. Αφήστε τις προσδοκίες και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Χωρίς όλα αυτά τα δράματα, ίσως να περάσετε αρκετά καλά μαζί!
Προσέξτε τις ορμές που έχετε να ευχαριστήσετε τους άλλους αυτή την Κυριακή. Το να προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε τους πάντες μπορεί να σας πιέσει πολύ. Εκτός αυτού, οι άλλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματά σας. Όταν φωτίζετε τη διάθεσή σας, κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Γεμίστε τις δεξαμενές σας με μια μέρα γεμάτη φροντίδα και περιποίηση. Καλύτερα να μην βρεθείτε για καφέ, και να πάτε για ψώνια και έπειτα να συναντήσετε την παρέα σας, όταν θα λάμπετε με τη λάμψη της ικανοποίησης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share