Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

14 Μαΐου 2017 18:53
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Κριός
Είναι σαν να είστε δρομέας στα 100 με εμπόδια. Τα ξεπερνάτε όλα αλλά τα τελευταία σάς δυσκολεύουν γιατί αλλάζει ξαφνικά η πορεία του ανέμου. Λίγος δρόμος σας απομένει ακόμα για την κατάκτηση του μεταλλίου και γιατί όχι, του ρεκόρ αγώνων. Με άλλα λόγια η επίτευξη των στόχων σας εξαρτάται από την αντοχή και την καλή σας προετοιμασία. ΤΙΡ Αυτή τη φορά, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!


Ταύρος
Ευνοούνται τα συναισθηματικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Μπορείτε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι νιώθετε έτοιμοι για το βήμα που διστάζατε να κάνετε και οι εξελίξεις προβλέπεται να σας δικαιώσουν, αν χειριστείτε το ζήτημα με ψυχραιμία και δοτικότητα. ΤΙΡ Δείτε θετικά τις ευκαιρίες για μια διευθέτηση ενός πρακτικού ζητήματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος παίκτης από τους «Μαχητές» έχει πάρει τα τριπλάσια χρήματα από τους υπόλοιπους;



Δίδυμοι
Οικονομικά και πρακτικά θέματα, σχέσεις με πελάτες, εργοδότες και συνεργάτες θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετές φορές αυτήν την εβδομάδα κι εσείς πρέπει να δώσετε προτεραιότητες σε ενέργειες που θα εξυπηρετήσουν το συμφέρον σας και θα σας προσφέρουν τα έσοδα που τόσο πολύ χρειάζεστε αυτήν την εποχή. Φροντίστε να έχετε έτοιμες απαντήσεις σε πολύπλοκα θέματα! ΤΙΡ Λειτουργήστε βάσει στρατηγικής.

Καρκίνος
Φιλική για σας η εβδομάδα, τουλάχιστον στην πλειονότητα των θεμάτων που σας απασχολούν. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν θετικές προοπτικές και πολύ δυναμικές συγκυρίες στα πρακτικά σας θέματα. Αισθηματικά θα ακούσετε παράπονα, αλλά έχετε τον τρόπο να κατευνάσετε τις ανησυχίες τόσο του συντρόφου σας, όσο και του ίδιου σας του εαυτού, που υποφέρει από μεγάλη δόση ανικανοποίητου! ΤΙΡ Μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας!

Λέων
Η εύνοια της τύχης φέρνει και αντιδράσεις. Προσοχή στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, εκεί δηλαδή που νιώθετε πιο ελεύθεροι να εκφραστείτε και που υπολογίζετε ότι σας στηρίζουν. Εξηγηθείτε ως προς τις λεπτομέρειες που σας αναγκάζουν να αλλάξετε αποφάσεις και δράσεις και δώστε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι, αυτό που δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. ΤΙΡ Κερδίστε χρόνο και μην ενδίδετε σε πιέσεις που δεν εξυπηρετούν κανένα μέρος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Κι άλλη καταγγελία αναγνώστριας για το καράβι που ταξιδεύει η παρουσιάστρια! Θα τα χάσετε με το σκηνικό....


Παρθένος
Μια απρόσμενη και θετική εξέλιξη στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, είναι ικανή να μεταβάλλει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα οι δικοί σας άνθρωποι να σας απολαύσουν ευδιάθετους και αισιόδοξους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε ευχάριστα είτε με την οικογένεια, είτε με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και μην δίνετε σημασία σε αβάσιμους φόβους. ΤΙΡ Καθησυχάστε τους δικούς σας ανθρώπους και βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους άγχη!

Ζυγός
Είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιδιώξεις σας, στα μηνύματα που περνάτε στο περιβάλλον και στη χρήση μηχανημάτων. Με άλλα λόγια πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να μην αφήνετε τη σκέψη σας να ταξιδεύει αλλού. Μια απροσεξία σας μπορεί να ανάψει τη σπίθα των παρεξηγήσεων και να είναι δύσκολο να ελέγξετε τη φωτιά που προκαλέσατε. ΤΙΡ Ασχοληθείτε με το συμμάζεμα των υποχρεώσεών σας!

Σκορπιός
Πατάτε σε στέρεο έδαφος, αλλά πρέπει τώρα να προσκαλέσετε και τους άλλους να σας επισκεφτούν. Μιλήστε ουσιαστικά, φερθείτε προστατευτικά και δείξτε ότι λειτουργήσατε για το κοινό καλό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σας ανάγκασε σε κάποιο είδος απομόνωσης για κάποιο καιρό. Όσοι σας αγαπούν θα σας καταλάβουν. Ο πραγματικός σας εαυτός σας παρακινεί να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς! ΤΙΡ Χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε για να επιτύχετε τους στόχους σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού, παρασκήνιο, διαρροές, τσακωμοί! Τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο)



Τοξότης
Τύχη από διαφορετικές μεριές και απροσδόκητα θετικές εξελίξεις στα κοινωνικά και αισθηματικά σας. Όμως δεν πρέπει να θεωρήσετε τίποτα δεδομένο ούτε να επαναπαυτείτε. Οι σχέσεις χτίζονται στις λεπτομέρειες! Επίσης, δείξτε την εκτίμησή σας σε εκείνους που προσπαθούν και φροντίστε ώστε να ωφεληθείτε από τις εξελίξεις στα πρακτικά θέματα που σας αφορούν. ΤΙΡ Επιμείνετε στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας!

Αιγόκερως
Οι κατάλληλες κινήσεις στα επαγγελματικά σας, απορροφούν μέρος από το άγχος σας και δείχνουν προς την κατεύθυνση των θετικών εξελίξεων. Επίσης θετικές προοπτικές φέρνει η εβδομάδα και στα αισθηματικά σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας. ΤΙΡ Οι αμφιβολίες δεν είναι καλός σύμβουλος αυτήν την εβδομάδα!

Υδροχόος
Έστω και αν τα προσωπικά σας θέματα παραμένουν στάσιμα, έχετε ευκαιρίες αυτό το διάστημα να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και να τακτοποιήσετε τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποια εμπόδια στην συνεννόηση στα επαγγελματικά σας οφείλονται σε κάποιο πείσμα από προηγούμενες καταστάσεις που, όμως, δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ. ΤΙΡ Να είστε πρακτικοί και ευέλικτοι στα οικονομικά σας!

Ιχθύες
Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί, σας χαλαρώνει και σας δίνει δύναμη. Η ένταση των προηγούμενων ημερών πρέπει να εκτονωθεί κι εσείς να καταλάβετε ότι έχετε υποχρέωση, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Οι υπεράνθρωποι υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δημιουργήθηκαν για να εμψυχώνουν εκείνους που σε όλα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. ΤΙΡ Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στις πραγματικές του ανάγκες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share