Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Απρίλιο: Μήνας καθυστερήσεων και προβλημάτων! Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο!

2 Απριλίου 2017 18:16
Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Απρίλιο: Μήνας καθυστερήσεων και προβλημάτων! Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο!

Ο Απρίλιος είναι μήνας καθυστερήσεων κ στασιμότητας…οι προβλέψεις μου!

ΚΡΙΟΣ: Μήνας με έμφαση στα οικονομικά και στις υποχρεώσεις και αμφιβολίες ή στασιμότητα στις προσωπικές και ερωτικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια και καλύτερες συνθήκες στα ερωτικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κούραση είναι έκδηλη αλλά οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν. Μετά τις 20.4 οι ρυθμοί ανεβαίνουν και φορτσάρετε προς κάθε κατεύθυνση.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά βολικός ο Απρίλιος στους περισσότερους τομείς. Θα ξαναδείτε θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν και θα έχετε και αρκετές μέρες ξενοιασιάς. Προσοχή μόνο κοντά στις 11.4 με την πανσέληνο.

ΛΕΩΝ: Η κούρσα ταχύτητας στα επαγγελματικά συνεχίζεται το ίδιο και οι αγωνίες για το μέλλον. Η νέα σελήνη στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια αλλαγή στο σπίτι ή την δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι τις 20.4 θα είστε σε πιο ήρεμη φάση και θα μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Μετά τις 20 έρχονται επαγγελματικές εξελίξεις. Κινητικότητα και στις ερωτικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εξακολουθούν να σας απασχολούν τα οικονομικά και θέλετε να βάλετε μια τάξη σε εκκρεμότητες. Αν δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες και στα προσωπικά θα περάσετε καλύτερα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πίεση που ασκεί ο Άρης από τον Ταύρο θα είναι έντονη μέχρι τις 20.4. Προσοχή οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες που επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή. Τουλάχιστον η Αφροδίτη στους Ιχθύς φτιάχνει τα κέφια και τις προοπτικές στα ερωτικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μήνας με έμφαση στην υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την δουλειά. Τα θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού μπορεί να σας αγχώνουν σε συνάρτηση με τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά προστατευμένος ο Απρίλιος από πολλές απόψεις. Έμφαση στα ερωτικά, συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και μετακινήσεις. Εξελίξεις στα θέματα της δουλειάς μετά τις 21.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: έμφαση στο σπίτι, ένα ακίνητο, την οικογένεια και αγώνας για να ανταποκριθείτε σε οικονομικές απαιτήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο πιο αποδοτικό και ξεκούραστο.

ΙΧΘΥΕΣ: Έντονοι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, συζητήσεις, επαφές, προτάσεις αλλά πριν το Μαιο τίποτε δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ερωτικά καλύτερα αλλά μετά τις 15.4

από την Άση Μπήλιου….

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share