Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (31/03 - 02/04)

31 Μαρτίου 2017 13:09
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (31/03 - 02/04)

Τα άστρα, τα ζώδια και οι αστρολογικές όψεις του τριημέρου!

Αποχαιρετούμε το τριήμερο αυτό τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, με τον Μάρτιο να μας αφήνει σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και κοινωνικότητας ωθώντας μας να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να γεμίσουμε τα μάτια και την ψυχή μας με αγαλλίαση μέσα από διάφορες μορφές τέχνης ως αντίδοτο στις δυσκολίες της καθημερινότητας που μας στερούν το χαμόγελο.. Με την Σελήνη να περνά το βράδυ της Παρασκευής στους Διδύμους, όπου και θα μείνει ως την Κυριακή, θα έχουμε όλα τα ζώδια τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε με τους γύρω μας σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο Γιώργος Φάκος! Σπαραγμός στο facebook για τον δάσκαλο από την Πάτρα! (photo+video)



Η Σελήνη στους Διδύμους

Ιδανικές οι μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, με το εξάγωνο Σελήνης- Ήλιου στις 3:20 μ.μ. να προσφέρει ένα πολύ καλό κλίμα για να απολαύσουμε μια βόλτα, έναν καφέ και να επικοινωνήσουμε σε ένα χαλαρό κλίμα με τους γύρω μας!

Στις 4:46 μ.μ. το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, που γεννά στα ζώδια την ανάγκη να ασχοληθούμε με αυτούς που νιώθουμε πιο κοντά μας σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έτσι, οι ώρες που ακολουθούν ενδείκνυνται για πιο προσωπικές σχέσεις και ενασχολήσεις. Μια θεατρική παράσταση, μια μουσική σκηνή ή ακόμα και μια καλή ταινία στο σινεμά, έχει αυτήν ακριβώς την ιδιότητα της ενεργοποίησης του συναισθήματός μας, κάτι που συνάδει απόλυτα με τις ώρες τις βραδινές του Σαββάτου.

Αλλά και η ημέρα της Κυριακής και κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, είναι ιδανική για κοινωνική ζωή, για αλλαγές, για επικοινωνίες, για κάθε είδους ευχαρίστηση, μια και το τρίγωνο Σελήνης-Δία στις 3:04 μ.μ. δίνει ένα ιδιαίτερα φωτεινό και αισιόδοξο χρώμα στις ώρες που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα που προσπαθεί να κατακτήσει το Everest!



Το κλίμα αλλάζει από τις 5.43 μ.μ., αφού η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δίνει στις απογευματινές αλλά και στις βραδινές ώρες της ημέρας εκείνο το μουντό χρώμα που συνηθίζει να έχει το απόγευμα της Κυριακής, ενισχύοντας τη θλίψη και την απομόνωση, συναισθήματα που καλό είναι να προσπεράσουμε, γιατί αλλιώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας.

Ωστόσο, όσοι ανήκετε στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι) μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις και ενέργειές του τριήμερου αυτού, για να αποφορτιστείτε και να ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως έχετε έλλειψη της βιταμίνης Β12 ; Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα σημάδια αμέσως!

Ερμής στον Ταύρο

Την ημέρα της Παρασκευής έχουμε και μια πλανητική μετακίνηση: Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού, για να περάσει στο καινούριο του σπίτι, αυτό του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017, μια και στις 10 Απριλίου περνά σε ανάδρομη πορεία, επιστρέφοντας και πάλι στον Κριό (θα φτάσει ως την 24η μοίρα του ζωδίου), αναστατώνοντας για μια ακόμα φορά την καθημερινότητά μας και δημιουργώντας την γνωστή… ασυνεννοησία, αλλά και πάσης φύσεως προβλήματα, μέσα από παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Γι’ αυτό, καλό θα είναι όλα τα ζώδια να θυμόμαστε πως με ανάδρομο Ερμή (αλλά και Αφροδίτη και Δια σε αναδρομή) η εποχή δεν ευνοεί οριστικές ή τελεσίδικες αποφάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share