Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στο Κριό 2017 by MagicF’Ariel!

30 Μαρτίου 2017 13:00
Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στο Κριό 2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Το πρωί ξωτικά, το βράδυ σκανδαλιάρικα πλασματάκια..

Ας υποθέσουμε πως ξεκινά η νέα χρονιά αστρολογικά με τη Νέα Σελήνη στο Κριό. Το πρώτο ζώδιο και ας συνέβη στις 28/3! Πειράζει; Δε πειράζει; Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει!

Να στηρίξω όμως και την άποψή μου.. Τελειώνει ο χειμώνας, που σημαίνει πως με τον ερχομό της άνοιξης, υπάρχει και ένας άλλος αέρας. Της ανανέωσης! Των αλλαγών! Τα όνειρα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Και επειδή είμαστε παιδιά του Ήλιου και της Θάλασσας, νιώθουμε το πάθος και τη τόλμη, έτσι κάπως πιο έντονα τη περίοδο αυτή! Πρέπει να γίνει μια νέα αρχή! Η Νέα Σελήνη στο Κριό, στρέφει τη προσοχή μας σε επαγγελματικά ζητήματα κυρίως!

Βέβαια, τα Λιοντάρια, οι Παρθένοι και οι Τοξότες, για είκοσι μέρες περίπου, να το ξέρετε, θα ερωτοτροπήσετε με όλο σας το είναι.

Οι λοιποί, λέω να φορέσουμε κουστούμι και ταγιέρ.

Καλή επιτυχία σε όλους.. και εύχομαι να πραγματοποιηθεί και καμιά ευχούλα.. η δική σου, η δική του, οι δικές μας..

καλό βράδυ..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας ενδιαφέρει: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και πως θα το υπολογίσετε;



Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει αποφασιστικούς και δραστήριους σε θέματα διατροφής και εμφάνισης! Καιρός λοιπόν, να αδειάσετε τα ψυγεία, να ξεθάψετε εκείνη τη δίαιτα, να κόψετε τη μάσα και να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε! Όχι δεν έχετε πολύ καιρό για να επανέλθετε, να όμως που κάλιο αργά παρά ποτέ. Και επειδή όταν πεισμώνετε, πετυχαίνετε πάντα το σκοπό σας, να είστε σίγουροι πως θα το κρατήσετε και θα εμφανιστείτε πολύ όμορφοι στη παραλία. Η σκέψη τύπου μετά το Πάσχα δεν είναι και τόσο ορθή, για αυτό μπείτε σιγά-σιγά σε διαδικασία και ξεχάστε τις δικαιολογίες.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, από τη μια θα σας κάνει επαναστατικούς και πρωτότυπους, από την άλλη όμως μπορεί να σας ρίξει πολύ ψυχολογικά. Ναι μεν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αποζητάτε μικρές έντονες αλλαγές, αλλά κατά πάσα πιθανότητα να στρέψετε τη προσοχή σας σε μυστήριες καταστάσεις. Φτιάχνετε μυστικά το διάστημα αυτό, τολμάτε να κινηθείτε σε παράξενα μονοπάτια, το ρίσκο όμως θα είναι εξολοκλήρου δικό σας. Γευτείτε το πειρασμό, όποιο και αν είναι το κόστος, αλλά μη ζητήσετε περισσότερα από όσα πρέπει. Η ικανοποίηση είναι το ζητούμενο, όχι η διάρκεια.

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας κάνει δραστήριους πολύ, επάνω σε επαγγελματικά θέματα. Επιτέλους το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε αυτό το κομμάτι, παθιάζεστε και ξεκινάτε το κυνήγι. Φίλοι και γνωστοί σας στηρίζουν, σας παρασέρνουν, σας μοιράζουν θετική ενέργεια, γιατί θέλουν να σας δουν κάπου και κάπως καλύτερα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, μονιάζετε με παλιούς γνωστούς, κάθε μέρα το συναίσθημα τύπου all together, θα είναι όλο και πιο έντονο. Όσο δείχνετε ενδιαφέρον, άλλο τόσο θα συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρονάλντο από... Τσερνομπίλ: Γελάει όλος ο πλανήτης με την προτομή του Κριστιάνο! (photos)

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, στρέφει όλη τη προσοχή σας, σε θέματα καριέρας. Μεγαλουργείτε κανονικά στο χώρο σας, είτε αυτό αρέσει, είτε όχι. Οι φιλοδοξίες σας στα κόκκινα, το διάστημα αυτό επιθυμείτε την αναγνώριση και όχι μόνο. Δώστε βάση στις δημόσιες σχέσεις που κάνετε, να είστε όμορφοι και λαμπεροί και να σας δουν ακόμα και τα άτομα που δε σας συμπαθούν ιδιαίτερα. Μπορεί κάτι να αλλάξει στη πορεία και να ανοίξουν δυο τρεις πόρτες ακόμα. Εννοείται πως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, εννοώ μη καβαλήσετε καλάμι. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας ανανεώνει σε όλα τα επίπεδα. Μια ανεξήγητη δύναμη σας κυριεύει, αποκτάτε την όρεξη και να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας περισσότερο και να απαιτήσετε όσα σας αξίζουν. Τίποτα δε συμβαίνει ως δια μαγείας, συνεπώς ο καθένας από εσάς, γνωρίζει πολύ καλά τι προσπάθειες έχει καταβάλει και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Κάποιοι βρίσκετε μια νέα δουλειά, κάποιοι ένα νέο ερωτικό σύντροφο. Γενικότερα η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ικανοποιήσετε τα όνειρά σας.. Οργανώστε ένα ταξίδι, μια βόλτα μακρινή σίγουρα θα σας ανανεώσει.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, στρέφει τη προσοχή σας σε σαρκικές απολαύσεις. Με λίγα λόγια τον καιρό αυτόν, το μυαλό σας θα είναι συνεχώς στο σεξ! Δόξα να έχει, συμβαίνει και αυτό μια, δυο, φορές το χρόνο, πρέπει οπωσδήποτε να το εκμεταλλευτείτε, μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα. Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Το θέμα είναι πριν γίνετε πεταλουδίτσα, να γνωρίζετε τα κίνητρά σας, πού πατάτε και πού βρίσκεστε, γιατί άλλο οι πρόσκαιρες οι καταστάσεις και άλλο οι μόνιμες. Το τι θα σας βγει στη πορεία, είναι καθαρά θέμα τύχης και επιλογής φυσικά. Πάντως ξεκινήστε χαλαρά και ότι προκύψει!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας φέρνει αντιμέτωπους με τη πραγματικότητα. Με ανθρώπους που γνωρίζετε πως σας φθονούν, πως σας βάζουν τρικλοποδιά στη δουλειά, που θέλουν το κακό σας! Το διάστημα αυτό θα βάλετε αρκετούς στη θέση τους, μπορεί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι με το δικηγόρο σας, πάντως δε χαρίζετε κάστανα σε κανέναν. Σε ερωτικό επίπεδο, λίγο μυστήρια είναι η φάση, γιατί ξαφνικά θα ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας και σε όποιον αρέσουν. Ή μαζί με το δικό σας τον τρόπο, ή adios amigos. Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να ασχοληθείτε με μια νέα ύπαρξη είτε νόμιμη, είτε παράνομη. Το ψυχολογικό πάνω από όλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε ο "Χάρος" παγανιά: Κατάφερε και πήρε το δίπλωμα οδήγησης με την 33η φορά!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας κάνει πολύ δραστήριους, πάνω σε θέματα που σας αφορούν άμεσα. Ο σκοπός είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε από το χώρο της εργασίας σας, είτε στο σπίτι, ακόμα και με το σύντροφό σας. Μπορεί να μην είναι όλα ομαλά, ή ο δρόμος στρωμένος από ροδοπέταλα, να όμως που ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη και να εντυπωσιάσετε. Φροντίστε να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, οπότε σε περίπτωση πυρκαγιάς, εσείς να έχετε όλα τα φόντα για να τη σβήσετε. Στον έρωτα φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα είναι προτιμότερο!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας κυριεύει κατά ένα τρόπο στον ερωτικό το τομέα και να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε το σεξ όπως και να έχει. Το διάστημα αυτό, η επιθυμία σας να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να πειραματιστείτε θα είναι μεγάλη. Οι δεσμευμένοι ως δια μαγείας τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, ξεπερνάτε τις δυσκολίες και αν πραγματικά το θέλετε μπορείτε να διανύσετε μια από τις καλύτερες τις περιόδους της ζωής σας. Οι ελεύθεροι σας βλέπω να ξαμολιέστε, αφού θα είστε ασυγκράτητοι. Δημιουργικοί όσο ποτέ, αλλάζετε θετικά τη καθημερινότητά σας! Προφυλαχτείτε όμως, γιατί τόση ανεμελιά δε κάνει καλό!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, στρέφει τη προσοχή σας σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά κυρίως! Οτιδήποτε σας ενοχλεί καιρό τώρα, θα το εκφράσετε φωναχτά, θα θέσετε τα προβλήματα σας πάνω στο τραπέζι, τα φύλλα ανοιχτά και όποιος αντέξει. Θα είναι με το σύντροφό σας; Με οικογενειακά πρόσωπα; Πάντως φτάνει πια! Το ενδεχόμενο να έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε οικεία πρόσωπα είναι μεγάλο, συνεπώς θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω, ίσως και να θολώσετε και κάπως τα νερά, δε χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Νεύρα θα υπάρξουν, εντάσεις επίσης, αλλά προφανώς το ξεκαθάρισμα θα είναι μεγάλο!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, από τη μια σας κάνει έξω καρδιά, επικοινωνιακούς και πολύ εκφραστικούς, από την άλλη όμως και ο πολύς ο αυθορμητισμός δε σας ταιριάζει και τόσο. Σας φεύγουν κουβέντες και πληγώνετε τους γύρω σας δίχως να το θέλετε! Το διάστημα αυτό, το κεφάλι σας γεμίζει από ιδέες, πρωτότυπες και πολύ μοναδικές και θα αποζητήσετε εμπειρίες που θα γεμίσουν τη ζωή σας, με αισιοδοξία, χαμόγελα και με εκείνο το διαφορετικό που τόσο σας αρέσει! Ναι θα τα ανοίξετε τα φτερά σας, γιατί αρκετά κλειστήκατε στο καβούκι σας, όμως δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν και πολλά. Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν γιατί κάτι σας ζητούν καιρό τώρα και δε το δίνετε. Και πολύ καλά κάνετε!

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας κάνει πολύ δημιουργικούς και ξυπνά τις καλλιτεχνικές σας τις ανησυχίες. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάτι επιπλέον, προκειμένου να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω. Αν πιάνουν τα χέρια σας, αρκετοί θα σας χρειαστούν, φροντίστε μόνο να μη κουραστείτε άδικα. Ένα χαρτζιλίκι είναι πάντα απαραίτητο. Θα ακούσετε πολλά μπράβο για τις κινήσεις που έχετε κάνει, για τη πορεία των υποθέσεών σας και αυτό ψυχολογικά θα σας ανεβάσει τόσο πολύ, που να περιμένετε και το ερωτικό σας το θερμόμετρο να φτάσει κόκκινο και στα ύψη. Εργασία και χαρά ή σεξ; Όλα ωραία είναι στη περίπτωση τη δική σας.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share