Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27/03/2017 by MagicF’Ariel!

27 Μαρτίου 2017 08:10
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα γκρίζο πρωινό, πω πω ψυχοπλάκωμα, άλλο τίποτα, αλλά ευτυχώς που έχω να θυμάμαι, να γελώ, γιατί πέρασα ωραία.

Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει αλλάξει, είμαι ακόμα επικίνδυνη, τρελή, αυθόρμητη, προκαλώ και το σύμπαν κατά ένα μυστήριο τρόπο. Ακόμα γελώ. Ευτυχώς θυμάμαι τα πάντα, αλλά όσα χρόνια και αν περάσουν, κάθε μου έξοδος νυχτερινή, έχει να μου αφήσει και από μια εμπειρία. Μια ζαβολιά. Κάτι το ατίθασο. Άτακτο ξωτικό, ήμουν και θα είμαι for ever!

Εξαφανίζομαι στο δάσος το μαγικό.. και σας περιμένω.. να παίξουμε.. κρυφτό!

φιλάκια..

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...



Κριός
Μπορεί να είναι αρχή της εβδομάδας, έχετε ξεκουραστεί όμως πολύ και έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Ανοιξιάτικη η διάθεσή σας, δε σας πτοούν τα σύννεφα, ένα μπουκέτο λουλούδια, πάντα κάνουν τη διαφορά. Ακούστε δυνατά μουσική, ονειρευτείτε, κάντε τις δουλειές σας χαρωπά, ξεκινήστε γλυκά και όμορφα που λέμε..

Ταύρος
Παράξενη η μέρα σας, έχετε και ένα άγχος αδικαιολόγητο, μες στη γκρίνια σας βρίσκω και τη μουρμούρα. Λίγο στραβά ξεκινά η εβδομάδα σας, αφού εμπόδια και τρικλοποδιές παντού, μην επιμένετε να βρείτε την άκρη του νήματος, γιατί τσάμπα το χρόνο σας θα χάσετε. Μπορεί τα σημάδια να λένε κάτι το διαφορετικό, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα της αποκάλυψης.

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας από ψυχολογικής άποψης, θα πρέπει να δώσετε το παρόν οπουδήποτε χρειαστεί, δίχως πολλά-πολλά. Ανεξάρτητα του τι έχετε κανονίσει, όλο και κάποιο εμπόδιο θα προκύψει, όλο και κάποιο πρόσωπο θα χρειαστείτε, είναι η μέρα του πάρε – δώσε. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, να προσφέρετε αυτά που έχετε, για να σας προσφέρουν αυτά που σας λείπουν. Αμοιβαία τα πράγματα.

Καρκίνος
Μέρα που το υφάκι σας θα είναι πολύ παράξενο. Έχετε πρόγραμμα, προτεραιότητες, ο χρόνος τρέχει και δε γίνεται κάθε λίγο και τόσο να σας ζητούν και κάτι παραπάνω. Άκρως εκνευριστικό και ψυχοφθόρο. Για αυτό θα μοιράσετε μερικά όχι τώρα, αργότερα, θα ξινίσουν αρκετοί και κάπως έτσι μπορεί να ανάψουν τα αίματα. Εσείς όμως το βιολί σας.. Όχι τώρα, αργότερα ή και ποτέ!

Λέων
Τέλος Μάρτη, ίσως και οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα. Τα δίνετε όλα στη δουλειά, κάτι σας έχουν αναθέσει και πρέπει να πετύχετε με το πιο εντυπωσιακό τον τρόπο. Έχετε όλα τα φόντα, δε πρέπει να φοβάστε, μη μένετε στις σκέψεις, κάντε αυτό που λέει το ένστικτό σας, δίκιο έχετε, ως συνήθως και δε θα το μετανιώσετε. Πώς θα έρθει η αύξηση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο τένις του ΟΑΚΑ το νέο γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ!

Παρθένος
Ωραία, το μυαλό σας είναι πώς θα ξεσκάσετε από το στρες των ημερών. Βάδισμα η καλύτερη λύση, όμως ιδανικότερα είναι στο βουνό και όχι μες στη πόλη. Από την άλλη σας βλέπω στο γυμναστήριο για ώρες ατελείωτες, προκειμένου να νιώσετε μια εσωτερική γαλήνη, να διώξετε την αρνητική την ενέργεια, να ξεφουσκώσετε από το άγχος. Αδειάστε το μυαλό σας από τις δυσάρεστες τις σκέψεις..

Ζυγός
Είστε πολύ καλά ψυχολογικά και έχετε τη διάθεση να κάνετε τα πάντα. Τα σχέδιά σας προχωρούν, έτσι όπως εσείς θέλετε και σα να έχουν ανοίξει οι δρόμοι, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Τι εννοεί ο ποιητής, θα δείξει. Γιατί ναι μεν τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο, αλλά και οι απολαύσεις δε σας αφήνουν αδιάφορους. Κανονίστε το ταμείο πάλι να είναι μείον.. Να εκφράζεστε ελεύθερα και να είστε συγκεκριμένοι.

Σκορπιός
Σας το λέω ξεκάθαρα. Σας έχει χτυπήσει το βέλος του έρωτα. Ένα βέλος πολύ μυστήριο. Το μυαλό σας είναι συνέχεια σε ένα πρόσωπο. Δε φεύγει με τίποτα. Ξαφνικά θέλετε να το συναντήσετε, να του μιλήσετε, να το φιλήσετε, να κάνετε έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο και τίποτα δε σας σταματά! Κάτι σας έχει κυριεύσει και αν δε ξεσπάσει η μπόρα θα τρελαθείτε και δεν είστε τώρα εσείς για τέτοια. Που λέει ο λόγος! Διεκδικήστε το άτομο που ποθείτε!

Τοξότης
Βαριέστε που ζείτε σήμερα, μέσα στη σπαρίλα, δε ξέρω πώς θα τη παλέψετε μέχρι το βράδυ. Όσοι φυσικά έχετε τη πολυτέλεια να αράξετε στο σπίτι, θα το κάνετε. Οι λοιποί κάντε τη καρδιά σας πέτρα και βουρ για να τακτοποιήσετε τις δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση. Καλό είναι να αναβάλετε επίσημα διάφορα πράγματα, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, μη προσμένουν και θαύματα!

Αιγόκερως
Μόνο που είναι γκρίζο το τοπίο έξω, φτάνει για να γκρινιάξετε. Εντάξει δυο μερούλες θα κρατήσει, φορέστε ξανά εκείνο το πουλόβερ και ξεχάστε τα σιθρού και τα κοντομάνικα. Μέρα μυστήρια γιατί κάποια στιγμή ξαφνικά, θα νιώσετε πολύ όμορφα, θα φύγει ένα βάρος που νιώθετε και θα βρείτε την όρεξη να ασχοληθείτε με τα θέματά σας, πιο ήρεμα. Ας πούμε πως είναι μια ουδέτερη μέρα μες στη καθημερινότητά σας!

Υδροχόος
Βέβαια, οι σπατάλες που κάνετε για να ικανοποιήσετε το εγώ σας, ναι μεν εκείνη τη στιγμή σας φτιάχνουν, αλλά όταν φτάνει η στιγμή της πληρωμής του λογαριασμού, σας πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι. Ξεπεράστε το αυτό, μη χαλιέστε άδικα, επένδυση στον εαυτό σας κάνετε, γιατί αυτόν έχετε να προβάλετε σε πρώτη φάση. Έτσι δεν είναι; Και το μαγικό είναι, πως μόλις αδειάζει το ταμείο, ξανά γεμίζει. Πώς το κάνετε αυτό;

Ιχθύς
Μη κάνετε πολλά σχέδια για σήμερα, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, στο τέλος θα ξενερώσετε και θα τα αφήσετε όλα στη μέση. Και πω πω γκρίνια. Θα σας έλεγα να αφήσετε τη μέρα να περάσει, δίχως πολλά-πολλά, χαλαρά και αθόρυβα. Εξετάστε λεπτομερώς θέματα που σας απασχολούν, βρείτε τη λύση τους και από αύριο με τη Νέα Σελήνη, γίνεστε πιο δραστήριοι. Ας υποθέσουμε πως σήμερα είναι η ημέρα της θεωρίας και αύριο της πράξης. Μην επιμένετε!

magicfariel.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share