Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου;

27 Μαρτίου 2017 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου;

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα σε ότι αφορά την οικογένεια και κάποια επαγγελματικά διαβήματα . Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σήμερα και στον οικονομικό παράγοντα όπου θα υπάρξουν αναστατώσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα υπάρξουν δύσκολες εξελίξεις μέσα από το φιλικό περιβάλλον . Μπορεί να προκύψει μια παρεξήγηση που θα πρέπει να την διαχειριστείτε σωστά για να μην απομακρυνθείτε από άτομο που βρίσκεται ουσιαστικά κοντά σας.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ικανότητα σας να δίνετε υποσχέσεις και να τις κρατάτε διανύει μια περίοδο κρίσης . Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα και συμφωνίες με ανθρώπους που σας εκτιμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια νομικά θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν θα σας απασχολήσουν σήμερα σε πολύ έντονο βαθμό. Θέλετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα που όμως σήμερα η μέρα είναι ακατάλληλη για κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα έχετε σωστή κρίση.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα . Κοινωνικά θέματα θα δημιουργήσουν κάποιους τριγμούς που δύσκολα θα μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία . Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας που την έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα . Μην ξεκινήσετε σήμερα κάτι καινούργιο , γιατί θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια . Βρείτε τρόπους να μιλήσετε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά σε ότι σας απασχολεί.

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;

ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά θέματα είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν προβληματισμούς. Προσοχή πρέπει να δώσετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας μειώσει για προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με το έτερον ήμισυ την θέση σας. Οικονομικά θέματα θα βρεθούν σε μια δύσκολη θέση και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να τακτοποιηθούν .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα προσωπικά σας θέματα θα υπάρξουν εντάσεις που ανακατεύεται και το οικογενειακό περιβάλλον . Θα βρεθείτε μετέωροι εάν δεν τακτοποιήσετε έγκαιρα ένα επαγγελματικό θέμα που χρειάζεται την άμεση δική σας παρεμβολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάφει με κιμωλία ένα παλιό λάστιχο και ξεκινάει να το κόβει! Μόλις δείτε τι έφτιαξε στο τέλος, θα χάσετε το μυαλό σας!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνετε κενά σε μια προσωπική σας σχέση , γιατί θα δημιουργηθούν αργότερα σοβαρά προβλήματα . Αποφασίστε το επόμενο σας βήμα που αφορά την επαγγελματική σας πορεία και μην αναβάλλετε συνεχώς κάποια συζήτηση που πρέπει να γίνει και αφορά και την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον . Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα παρουσιαστεί σήμερα και θα σας αναστατώσει συναισθηματικά, βάζοντας σε κίνδυνο την σταθερότητα μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ
Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια ανασφάλεια , θέλετε να απεγκλωβιστείτε από ένα πρόβλημα και δεν βρίσκετε τον τρόπο για να χειριστείτε το όλο θέμα. Η επαγγελματική σας ζωή έχει να σας προσφέρει μία ευκαιρία που θα αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share