Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι; Μήπως δεν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο;

4 Οκτωβρίου 2016
Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι; Μήπως δεν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο;

Ο γάμος αποτελεί μία πιθανή εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης. Παράλληλα όμως έχει πολλές απαιτήσεις που πολλοί δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι ξανά και βιώνουν καταστάσεις που δεν είχαν φανταστεί με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά και πολλές φορές να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον άνθρωπό μας. Πολλοί άνθρωποι, παρόλο που είναι καταπληκτικοί σύντροφοι, τα βρίσκουν σκούρα όταν πρέπει να προσαρμοστούν σε μια έγγαμη συμβίωση.

Η αστρολογία ρίχνει φως και σε αυτή την πτυχή της προσωπικότητας των ζωδίων και είναι για άλλη μια φορά ο σύμμαχός μας αφού το ζώδιο ενός ανθρώπου μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για τη συμπεριφορά, τις τάσεις, τα χαρίσματα και τις αδυναμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα σε έναν γάμο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπαίνει στην έγγαμη συμβίωση με το ίδιο πάθος και τον ενθουσιασμό, που τον χαρακτηρίζει γενικά στη ζωή του. Αφοσιώνεται με ζέση στην οικογένεια και στις υποθέσεις του σπιτιού, χωρίς να τα βλέπει σαν μια υποχρεωτική ρουτίνα. Το θέμα όμως μαζί του, είναι ότι εύκολα μπορεί να κάνει και να πει πράγματα, για τα οποία πιθανόν θα μετανιώσει. Πράγματα απερίσκεπτα και εγωιστικά, που θα πληγώσουν το σύντροφό του. Και όχι μόνο δεν το κάνει επίτηδες, αλλά δεν έχει και την παραμικρή συναίσθηση. Ο τρόπος της σκέψης του είναι απλός και δεν συλλαμβάνει τις πολύπλοκες συνέπειες των πράξεών του. Έτσι, μπορεί ακόμα και να εκπλαγεί, αν ο άλλος εκδηλώσει θυμό ή στενοχώρια για τη συμπεριφορά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει όλα τα πράγματα στη ζωή του να γίνονται με τη σωστή σειρά. Για να παντρευτεί, πρέπει πρώτα να έχει τακτοποιηθεί επαγγελματικά και οικονομικά. Μόνο έτσι θεωρεί ότι η έγγαμη ζωή του θα είναι άνετη και στηριγμένη σε γερά θεμέλια, που θα εγγυηθούν και τη μακροβιότητά της. Ο Ταύρος είναι περιποιητικός και βολικός σύντροφος, που θέλει να προσφέρει μια όμορφη ζωή στο ταίρι του. Όμως, ο γάμος συχνά τον κάνει να εκδηλώνει μια ανυπόφορη κτητικότητα. Αισθάνεται παραμελημένος και απειλημένος, αν ο σύντροφός του αφιερώνει ενδιαφέρον και χρόνο σε άλλα πρόσωπα. Ιδίως ο άντρας Ταύρος, αν αποκτήσουν μωρό, θα αισθανθεί ανασφάλεια από το γεγονός ότι δεν είναι πια το επίκεντρο της προσοχής για τη γυναίκα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ο γάμος είναι πάνω απ’ όλα επικοινωνία και συνεννόηση, εδώ ο Δίδυμος παίρνει άριστα. Όλα τα ζητήματα, τα συναισθήματα, τα προβλήματα τίθενται επί τάπητος και τίποτα δεν μένει θαμμένο. Όχι μόνο δεν αποφεύγει τον διάλογο, αλλά και τον επιδιώκει, βγάζοντας τον άλλο από το καβούκι του. Βέβαια, μπορεί και να τον «καπελώσει» με την ευστροφία του… Η ζωή με έναν Δίδυμο δεν είναι ποτέ βαρετή. Το θέμα όμως μαζί του, είναι ότι θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και σε εναλλαγή ερεθισμάτων. Δεν απολαμβάνει εύκολα την ηρεμία, τη σιωπή, την ομορφιά της στιγμής, όπου απλώς βρίσκεται με το σύντροφό του. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται ανία, πράγμα που μπορεί να υπονομεύσει και τη συζυγική του πίστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι… φυσικό ταλέντο στον γάμο. Το έχει μέσα του! Επιδιώκει και καταφέρνει τη συναισθηματική εγγύτητα με τους άλλους ανθρώπους σε όλες τις... Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο Youweekly.gr

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τέτοια προσφορά δεν ξανάγινε: Πτήσεις από €4,96 από την Ryanair! Πού και πότε;

Συγκλονιστικό βίντεο: Η μητέρα ξυρίζει το κρανίο της κόρης της, γιατί έκανε bullying σε παιδάκι που έπασχε από καρκίνο

Τα 5 ομορφότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν τον Οκτώβριο στην Αθήνα!

Τεράστιες αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ: Ποιοι φοιτητές μπορούν να αλλάξουν σχολή και ποιες οι παγίδες

Κωνσταντίνος Μπάρκας - Ύποπτος για τον θάνατο του Μπεν: «Ο έκλυτος βίος και...»

Τα καλύτερα της ημέρας:

Μετά από αυτό θα ξεκινήσεις γυμναστήριο: Το πιο fit ζευγάρι όλων των εποχών - Πάνω από 25.000.000 άτομα βλέπουν τα βίντεό τους!

Αλβανίδα προς Ελληνίδες σε συνέλευση γονέων: "Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από εδώ"

«Δεν την ενδιαφέρει η εκπομπή της και τα θέματα…» – Ποιος κατακεραυνώνει την Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της;

Γιάννενα: Οι οδηγοί των αυτοκινήτων είχαν λόγο που οδηγούσαν γρήγορα - Πέρασαν από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Τηλεοπτικός... διασυρμός για την Ελένη Μενεγάκη: Την πέρασαν στην πρεμιέρα μέχρι και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και το "Κωνσταντίνου & Ελένης"

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share