Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Σπεύσατε: «Χαρίζει» εισιτήρια η Ryanair - Τεράστια προσφορά για 6 πόλεις εξωτερικού!

Μεγάλη ευκαιρία!

26 Νοεμβρίου 2023 18:36
Σπεύσατε: «Χαρίζει» εισιτήρια η Ryanair - Τεράστια προσφορά για 6 πόλεις εξωτερικού!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Νέα προσφορά από την αεροπορική εταιρεία Ryanair ενόψει της Cyber Monday, αύριο, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως 26 Νοεμβρίου για ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από την 1η Απριλίου 2024 έως τις 31 Οκτωβρίου 2024.

Δείτε ΕΔΩ τις προσφορές

Σπάνιο θέαμα στους ελληνικούς δρόμους: Βίντεο με το αεροπλάνο που «προσγειώθηκε» στην Αττική Οδό να τη διασχίζει σε... κομμάτια!

Με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν, χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αντιμέτωποι οι οδηγοί στην Αττική Οδό καθώς η άτρακτος, οι κινητήρες και τα φτερά του αεροπλάνου μεταφέρθηκαν με νταλίκες παρουσία οχημάτων της Αττικής Οδού για την αποτροπή ατυχήματος.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος, το οποίο έγινε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για τη διεξαγωγή ασκήσεων και στα πλάνα που ακολουθούν, καταγράφεται η μεταφορά του προς τις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο.

Από τη μεταφορά του συγκεκριμένου αεροπλάνου δημιουργήθηκαν μικρές καθυστερήσεις στους δρόμους απ’ όπου πέρασε η αυτοκινητοπομπή. Είναι ένα θέαμα που δεν το συναντά κανείς καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα των οδηγών.

Πανικός σε πτήση: «Είναι δαιμονισμένη, χρειάζεται βοήθεια...» - Γυναίκα προκάλεσε χαμό σε αεροπλάνο

Χάος επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines όταν μια γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά και βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να φωνάζει. Μια επιβάτιδα, εμφανώς ταραγμένη, άρχισε να λέει ότι είναι δαιμονισμένη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Το συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit Sunday, ξεκινά με μια γυναίκα με κοντά καστανά μαλλιά να ουρλιάζει με αγωνία, καθώς το προσωπικό και οι άλλοι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

«Σταμάτα να μου τραβάς το μπράτσο», φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο. Το κλιπ διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών δείχνει στη συνέχεια έναν άνδρα στο αεροπλάνο που ανταλλάσσει λόγια με ένα μέλος του πληρώματος πτήσης προτού η γυναίκα αρχίσει να σκαρφαλώνει πάνω από τα καθίσματα.

«Σταμάτα να με εμποδίζεις», φώναζε η γυναίκα, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σε ένα άλλο μέλος του πληρώματος. Την ίδια ώρα ένα τρίτο μέλος του πληρώματος προέτρεπε τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share