Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

H Sky Express λέει όχι στις «ντίβες» και η Ζέτα Μακρυπούλια της κάνει την καλύτερη διαφήμιση!

Μα να μην περιμένουν 150 άτομα να φρεσκαριστεί η κυρία Μακρυπούλια;

5 Ιουνίου 2023 18:42
H Sky Express λέει όχι στις «ντίβες» και η Ζέτα Μακρυπούλια της κάνει την καλύτερη διαφήμιση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια και την αεροπορική εταιρεία Sky Express! Το τι συνέβη είναι λίγο πολύ γνωστό. Η κυρία Μακρυπούλια έξαλλη που έχασε την πτήση για Σάμο βιάστηκε να ξεσπάσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram γιατί η αεροπορική εταιρεία τόλμησε να αναχωρήσει πτήση στην ώρα της και να μην περιμένουν 150 άτομα μια σταρ της ελληνικής τηλεόρασης και του ελληνικού θεάτρου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την καλύτερη διαφήμιση στην Sky Express!

Μα που ακούστηκε. Να μην περιμένουν 150 άτομα να φρεσκαριστεί η κυρία Μακρυπούλια στην τουαλέτα και να μην βγάλουν ούτε μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Και το χειρότερο, να μην της επιστρέψουν και τα λεφτά του εισιτηρίου της. Ά πα πα. Το ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να ήταν την σωστή ώρα στην θέση της δεν της πέρασε μάλλον από το μυαλό. Αλλά για να τονίζει ότι πρώτη φορά της συνέβη αυτό, σημαίνει πως το είχε ξανακάνει αλλά οι άλλες αεροπορικές εταιρείες, από όλο τον κόσμο όπως τόνισε η ίδια, την περίμεναν να τελειώσει το φρεσκάρισμά της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σίγουρα δεν ζύγισε τα πράγματα πριν βγει να κάνει επίθεση στην αεροπορική εταιρεία. Δεν σκέφτηκε πως όλο αυτό όχι απλά θα της γυρίσει μπούμερανγκ αλλά, αντί για δυσφήμιση, θα κάνει μια διαφήμιση που η ίδια η Sky Express να είχε σκεφτεί θα είχε χαλάσει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Τσάμπα της έκατσε της Sky Express και σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την καλύτερη διαφήμιση στην Sky Express!

Από χτες τα σχόλια που αποθεώνουν την εταιρεία για το γεγονός ότι αντιμετώπισε μια διάσημη προσωπικότητα όπως κάθε κοινό επιβάτη. Σίγουρα αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση, με την Ζέτα Μακρυπούλια, όχι απλά να μην «εκδικείται» την Sky Express για το «άκυρο» που έφαγε αλλά να την γεμίζει μελλοντικά με πολλά περισσότερα έσοδα από αυτό που περίμενε, ειδικά εν μέσω τουριστικής περιόδου. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Sky Express για φέτος το καλοκαίρι...

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share