Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αρμόδιοι αποκαλύπτουν: Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ στα ξενοδοχεία

Δεν το λέμε εμείς, αλλά πρώην μάνατζερ καταλύματος

1 Ιουνίου 2023 21:22
Οι αρμόδιοι αποκαλύπτουν: Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ στα ξενοδοχεία
© Pexels
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνήθως όταν στον προορισμό μας μένουμε σε ξενοδοχείο εικάζουμε ότι σαμπουάν, αφρόλουτρα και άλλα είδη περιποίησης, όπως κοντίσιονερ, θα τα παρέχει το κατάλυμα, οπότε μερικά πράγματα δεν τα παίρνουμε από το σπίτι μας. Ποιο είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ μέσα στο δωμάτια σύμφωνα με τους αρμόδιους;

Και σαν σκέψη αυτό είναι σωστό, αφού τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν τα βασικά είδη υγιεινής, ωστόσο… στην πράξη αυτό δεν είναι τόσο σωστό σαν σκέψη. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα tips όταν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε το σαμπουάν του δωματίου

Την απάντηση σε αυτό δίνει μια πρώην μάνατζερ καταλύματος, η οποία σε βίντεο στο TikTok, παραθέτει τους λόγους, για τους οποίους οι πελάτες δεν θα έπρεπε ποτέ να χρησιμοποιούν τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ που υπάρχουν στα δωμάτια.

Η Melissa Hanks η οποία έχει 68,2 χιλιάδες ακολούθους στο Tik Tok, αναφέρει συχνά στα βίντεό της τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε γιατί οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων περιποίησης ξενοδοχείου και ο λόγος είναι αρκετά… κακός.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ ενός δωματίου, όταν πρόκειται για μπουκάλια που γεμίζουν ξανά. Ο λόγος είναι απλός, αφού μπορεί να βάζουν μέσα οτιδήποτε. Έχω δει να ρίχνουν μέσα μέχρι και κρέμα αποτρίχωσης. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κατά καιρούς έχουμε δει μέσα και… σωματικά υγρά» τονίζει στο βίντεο.

Ωστόσο επεσήμανε πως υπάρχουν μπουκάλια με ασφαλή καπάκια, που δεν μπορεί κάποιος να ρίξει μέσα οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν κάτω από το βίντεο πως πλέον θα έχουν δικά τους σαμπουάν, ενώ άλλοι τρόμαξαν όταν κατάλαβαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τα σαμπουάν ενός δωματίου σε ξενοδοχείο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share