Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίγειος παράδεισος δίπλα στο κέντρο της Αθήνας - Τα ομορφότερα 1.000 μέτρα της Αττικής! (video)

Απαράμιλλη ομορφιά!

20 Μαΐου 2023 12:45
Επίγειος παράδεισος δίπλα στο κέντρο της Αθήνας - Τα ομορφότερα 1.000 μέτρα της Αττικής! (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ο πιο άγνωστος αλλά συνάμα και ο ομορφότερος επίγειος παράδεισος της Αττικής.

Χίλια μέτρα -τόση είναι η συνολική απόσταση από το Κέντρο Επεξεργασίας Νερού Πολυδενρίου της ΕΥΔΑΠ μέχρι της εκβολές στην Λίμνη του Μαραθώνα- μοναδικού φυσικού κάλλους με τρεχούμενα γάργαρα νερά, ψηλά πλατάνια που οι κορμοί τους αγκαλιάζονται από κισσούς και δημιουργούν ένα σκηνικό που συγκρίνεται μόνο και συναντάς είτε στα βουνά της Ηπείρου, είτε όταν διασχίζεις το φαράγγι του Λούσιου ποταμού στην Αρκαδία.

Παράλληλα, ανακαλύψτε 6 ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με απίστευτη θέα.

Δείτε το βίντεο μας και ανακαλύψτε μαζί μας αυτόν τον άγνωστο μέχρι σήμερα επίγειο παράδεισο της Αττικής:

Ένας παράδεισος στην Αθήνα - Το μαγαζί με τα τεράστια δέντρα, τη λίμνη και τα γεφυράκια

Τεράστια δέντρα που πλαισιώνουν μια υπέροχη λίμνη και ξύλινες γεφυρούλες συνθέτουν το υπέροχο περιβάλλον ενός από τα ομορφότερα μαγαζιά στην Αθήνα. Ο λόγος για το Piu Verde, το παραδεισένιο μαγαζί που βρίσκεται στο Άλσος Παπάγου και προσελκύει κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Το μαγαζί θυμίζει πραγματικά παράδεισο, είναι η όαση μέσα στην Αθήνα. Πεύκα και λίμνες στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, καταπράσινο τοπίο και φιλική ατμόσφαιρα. Φανταστείτε να απολαμβάνετε το ποτό και το φαγητό σας σε ένα περιβάλλον κατάμεστο με πεύκα, σε έναν χώρο που κάθε γωνιά σου αποκαλύπτει και κάτι νέο.

Γεύσεις

Εκτός από μια υπέροχη εμπειρία που θα αποκτήσεις και μόνο από το τοπίο, θα απολαύσεις και ένα φανταστικό γαστρονομικό ταξίδι, αν επιλέξεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα φαγητά στο Piu Verde.

Οι Chef Κωνσταντίνος Τσίγκας (Executive Chef ) και Λεωνίδας Σιώκος (Chef de Cuisine), σε ταξιδεύουν με την εμπειρία τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις στην ακαταμάχητη ζεστασιά της αυθεντικής cucina italiana, με ξεχωριστές γεύσεις και φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share