Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Το ελληνικό νησί που απέχει μια ώρα από Αθήνα και οι παραλίες του θυμίζουν Μπαχάμες

Ο λόγος για...

29 Μαρτίου 2023 08:49
Το ελληνικό νησί που απέχει μια ώρα από Αθήνα και οι παραλίες του θυμίζουν Μπαχάμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να φτάσεις στις όμορφες παραλίες στις Μπαχάμες χρειάζεται να κάνεις ταξίδι μεγαλύτερο από δέκα ώρες, ωστόσο η εμπειρία αξίζει χωρίς αμφιβολία. Βέβαια, αν δεν προβλέπεται να ταξιδέψεις σύντομα μέχρι Μπαχάμες, σου έχουμε μια εναλλακτική λύση.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το μικρό ελληνικό νησί-διαμάντι που γεμίζει με αστέρες του Χόλιγουντ.

Και σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή... Στάσου δύο λεπτά και θα σου λύσω την απορία.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στις παραλίες στις Μπαχάμες; Μα φυσικά τα καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά και το πράσινο.

Σου βρήκαμε ένα ελληνικό νησί με εξίσου πολύ εντυπωσιακές παραλίες και ο λόγος για το Αγκίστρι, το οποία μάλιστα βρίσκεται και πολύ κοντά στην Αθήνα.

Οι παραλίες στο Αγκίστρι

Απόνησος

Η Απόνησος συνδυάζει τιρκουάζ νερά, φύση και σκιά – είναι μέσα στα πεύκα, ξαπλώστρες ή απόλυτη ελευθερία στα λευκά ίσια βράχια της, παιχνίδια και σπορ στο νερό, φαγητό σε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες του Αγκιστρίου και ένα στοιχείο εξωτικών διακοπών σε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το νησιού.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ ανά άτομο χωρίς ποτό με δωρεάν χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας και ένα βιβλίο δωρεάν που μπορείς να πάρεις και μαζί σου φεύγοντας.

Μπορείς να κάτσεις σε ξαπλώστρα στην Ανατολική, τη δυτική ή στη βόρεια πλευρά του νησιού και να απολαύσεις τις βουτιές σου και το υπέροχο τοπίο!

Η Απόνησος είναι ουσιαστικά μία ιδιωτική νησίδα που συνδέεται με το Αγκίστρι με μία μικρή γέφυρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δεξιά και αριστερά δύο πανέμορφοι κόλποι.

Δραγονερά

Η Δραγονέρα είναι μια παραλία στα δυτικά του νησιού με βότσαλο και πολύ καθαρά νερά. Στην πραγματικότητα μιλάμε για τη Μικρή και τη Μεγάλη Δραγονέρα. Αυτό που θα σε καθηλώσει από την πρώτη στιγμή είναι τα γαλαζοπράσινα νερά και τα δέντρα που μοιάζουν ή πολλές φορές ακουμπούν κιόλας στη θάλασσα. Εκεί θα απολαύσεις τα ρηχά και καθαρά νερά αλλά και τη δροσιά από τα πεύκα που συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό.

Το ελληνικό νησί που απέχει μια ώρα από Αθήνα και οι παραλίες του θυμίζουν Μπαχάμες

Χαλικιάδα

Η παραλία Χαλικιάδα είναι ένας κρυμμένος θησαυρός, από αυτούς που χρειάζεται κόπο για να ανακαλύψεις και μετά σε αποζημιώνει!

Τα νερά στη Χαλικιάδα είναι ρηχά για λίγα μέτρα και μετά βαθαίνουν αρκετά, φαντάζοντας πάντα κρυστάλλινα λόγω του βοτσαλωτού της βυθού.

Το ελληνικό νησί που απέχει μια ώρα από Αθήνα και οι παραλίες του θυμίζουν Μπαχάμες

Φυσιολάτρεις και γυμνιστές αγαπούν ιδιαίτερα τη Χαλικιάδα, ακριβώς λόγω της σπάνιας ομορφιάς της αλλά και της δύσκολης πρόσβασης στον πολύ κόσμο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share