Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ελληνικό νησί «έκπληξη» που βρίσκεται ανάμεσα στα 100 πιο εντυπωσιακά του κόσμου!

Αιγαιοπελαγίτικος «παράδεισος»!

27 Μαρτίου 2023 23:07
Το ελληνικό νησί «έκπληξη» που βρίσκεται ανάμεσα στα 100 πιο εντυπωσιακά του κόσμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ελληνικά νησιά αλλά και οι παραλίες της Ελλάδας, φέτος έχουν κατακτήσει- με τη αξία τους- πολλές διακρίσεις για την ομορφιά και την μοναδικότητα τους. Αυτή την φορά ο ιστότοπος Insider.com, κατατάσσει την μαγευτική Ίο ανάμεσα στα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου και με το δίκιο τους θα λέγαμε.

Η Ίος είναι ένα νησί με διαφορετική αύρα από τα υπόλοιπα νησιά που ξέρουμε. Είναι ένα νησί με όλα τα κυκλαδίτικα χαρακτηριστικά, αλλά με έναν πολύ “δικό του” χαρακτήρα. Για πολλούς είναι απλώς ένα μέρος ιδανικό μόνο για νεαρόκοσμο που θέλει να ξεσαλώνει, να πίνει και να κάνει τρέλες μέχρι πρωίας.

Θυμηθείτε επίσης το ελληνικό νησί με το «Κάστρο της Γριάς» και τον μύθο που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα!

Όμως η Ίος είναι πολλά περισσότερα πέρα από αυτό, αφού είναι τέλεια και για ζευγάρια, ακόμα και για οικογενειακές διακοπές. Απολαύστε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στους Ανεμόμυλους πάνω από τη Χώρα και κάντε βόλτα στα ήρεμα πλακόστρωτα δρομάκια. Αναμφίβολα, η Ίος είναι το νησί του Instagram!

Επομένως, ο ταξιδιωτικός συντάκτης προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων για τη μοναδική αύρα που εκπέμπει αλλά και την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή που προσφέρει. Σημειώνεται, ότι ο ενημερωτικός όμιλος του Insider είναι δημοφιλής σε πάνω από 350 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.

Νησί της Ίου

Η τουριστική προβολή της Ίου

Εκτός από την διάκριση που κέρδισε το νησί στο Insider.com, η Ίος πρωταγωνιστεί και σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού Dove με τίτλο «Ελλάδα θα επιστρέψουμε σύντομα!». Το δημοσίευμα προέκυψε έπειτα από στοχευμένο δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργανώθηκε πέρυσι με την προσωπική φροντίδα της προϊσταμένης του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας.

Στα πλαίσια ανάδειξης του νησιού φέτος, για την ανάκαμψη της τουριστικής περιόδου το Nautical Channel αποδέχτηκε την πρόταση της δημοτικής Αρχής του νησιού να μεταδώσει ξανά το ημίωρο επεισόδιο για την Ίo, το οποίο είχε γυριστεί προ διετίας.

Νησί της Ίου

Με αφετηρία που συνέπεσε συμβολικά με το πρώτο επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού στις 15 Ιουνίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταδόθηκε 17 φορές το επεισόδιο «πλημμυρίζοντας», με εντυπωσιακές εικόνες της Ίου, τους τηλεοπτικούς δέκτες του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου, που αναμεταδίδεται σε κανάλια και πλατφόρμες σε 70 χώρες με 20.000.000 τηλεθεατές.

Όταν ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξίδεψαν στην Ίο:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share