Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν είναι μύθος: Αυτό είναι το νησί που αγόρασε ο Μέσι στο Ιόνιο

Θα το ονειρευόμασταν

20 Μαρτίου 2023 11:57
Δεν είναι μύθος: Αυτό είναι το νησί που αγόρασε ο Μέσι στο Ιόνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, «Proto Group Ltd», το οποίο ενημέρωσε την Τρίτη για την πώληση στον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, ενός άλλου ελληνικού νησιού, το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει δώρο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον γάμο του. Με την ευκαιρία, δείτε το γαλάζιο «διαμάντι» του Ιονίου.

Υπενθυμίζεται πως η ανακοίνωση της «Proto Group Ltd» κατέληγε επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά νησιά προς πώληση στην Ελλάδα και πως αρκετοί «αστέρες» του ποδοσφαίρου και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ζητώντας σχετικές πληροφορίες.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήταν και ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αγόρασε τη νησίδα Σοφία, η οποία βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης.

Η ενημέρωση της «Proto Group Ltd» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».

Δεν είναι μύθος: Αυτό είναι το νησί που αγόρασε ο Μέσι στο Ιόνιο

Το ελληνικό νησί που έχει ψηφιστεί ως καλύτερο και από τις Σεϋχέλλες

Με τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής και δεκάδες νησιά, μικρότερα ή μεγαλύτερα, η Ελλάδα μπορεί με σιγουριά να ξεχωρίζει και να κερδίζει πρωτιές παγκοσμίως. Και δεν είναι τυχαίο ότι έχει διακριθεί πολλές φορές για τις παραλίες της αλλά και τις όμορφες γωνιές της γενικότερα. Με την ευκαιρία, δείτε το νησάκι που δεν βρίσκεται σε θάλασσα.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το ελληνικό νησί το οποίο σε ψηφοφορία έχει αναδειχθεί ψηλότερα και από τις Σεϋχέλλες. Και αν δεν το έχεις επισκεφθεί, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις! Ποιο νησί είναι αυτό; Η Σκιάθος. Ένα νησί που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους θαυμαστές για πολλούς λόγους με τις παραλίες της να είναι ένας από αυτούς. Και δεν είναι μόνο τα καταγάλανα νερά αλλά και ο συνδυασμός του πράσινου περιβάλλοντος. Δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Το ελληνικό νησί που έχει ψηφιστεί ως καλύτερο και από τις Σεϋχέλλες

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share