Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

La Moara: Ο παραδοσιακός πετρόκτιστος ξενώνας στο Νυμφαίο για μοναδικές διακοπές

Μοναδική φιλοξενία!

26 Ιανουαρίου 2023 14:09
La Moara: Ο παραδοσιακός πετρόκτιστος ξενώνας στο Νυμφαίο για μοναδικές διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το χωριό Νυμφαίο είναι ένας όμορφος ορεινός οικισμός, στην Φλώρινα, που έχει χαρακτηρισθεί από το 1978 ως «διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός». Επισκεπτόμενος, τον όμορφο αυτόν οικισμό, δεν θα υπήρχε τίποτα πιο ιδανικό από το να μείνεις σε έναν παραδοσιακό πετρόκτιστο ξενώνα, προκείμενου, να ζήσεις την εμπειρία στο έπακρον.

Ο εμβληματικός ξενώνας La Moara στο Νυμφαίο, ο οποίος υπήρξε το πρότυπο για την μορφή και την ανάπτυξη των επομένων ξενώνων και ο αρμονικός ομφαλός των πιο σπουδαίων εκδηλώσεων του χωριού, είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε.

Αν μείνεις στον ξενώνα La Moara, θα ζήσεις μια αυθεντική εμπειρία για το πώς είναι η ζωή και τα σπίτια σε ένα παραδοσιακό οικισμό. Συγκεκριμένα, ο ξενώνας αναπαριστάνει αυθεντικά τα περίφημα παλαιά αρχοντικά, ενώ στους εσωτερικούς του χώρους συνδυάζει την βαρύτιμη παράδοση με τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

La Moara

Παράλληλα, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και το γεγονός ότι περιβάλλεται από ένα μεγάλο αλπικό λειμώνα, κήπους και έλατα.

Τον ορίζοντα στολίζουν τεράστιες οροσειρές όπως το Βέρμιο, το Σινιάτσικο, τα Πιέρια, τα Καμβούνια και στο βάθος Βασιληάς ο Όλυμπος, ενώ την νύκτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, λάμπει ο επίγειος Γαλαξίας με τα φώτα των χωριών, των ορυχείων και των εργοστασίων.

Ο ξενώνας

Διαθέτει οκτώ άνετα δωμάτια, εστιατόριο, δύο σαλόνια, έναν Καλόν Οντά με κεντητές βελέντζες, μαξιλάρες και τζάκια και αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλιοθήκη, καθώς και το ξακουστό Κελάρι του προσφέρει τα πιο ονομαστά κρασιά των μακεδονικών αμπελώνων σε όλη την κλίμακα επιλογής.

παραδοσιακός πετρόκτιστος ξενώνας στο Νυμφαίο

Οι δύο παραδοσιακές κατοικίες ενός και δύο υπνοδωματίων του La Moara βρίσκονται διακόσια μέτρα από τον ξενώνα, σε ένα παραδοσιακό συγκρότημα κατοικιών στο ψηλότερο σημείο του Νυμφαίου και έχουν καταπληκτική θέα. Είναι ιδανικές από δύο ζευγάρια, μέχρι δυο τετραμελείς οικογένειες προσφέροντας ανεξαρτησία, αυτονομία και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

La Moara

Νυμφαίο, Φλώρινας ΤΚ 53078 Ελλάδα

Ε. [email protected]

Τ. +30 23860 31377, +30 23860 31131

Κ. +30 6947 688845

www.lamoara.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share