Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Έκτακτη είδηση για την Aegean: Χαμόγελα για τους πελάτες!

Σας αφορά!

17 Ιανουαρίου 2023 11:36
Έκτακτη είδηση για την Aegean: Χαμόγελα για τους πελάτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Aegean προχώρησε σε αυτήν την απόφαση πιστεύοντας στη δυναμική του προορισμού και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Δύο επιπλέον πτήσεις προστίθενται στο πτητικό πρόγραμμα της Aegean Αirlines, όσον αφορά στην αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με την Αθήνα.

Αναλυτικότερα, από τις 2 Φεβρουαρίου 2023 και για όλο τον χρόνο, τα μέχρι σήμερα επτά δρομολόγια που συνδέουν αεροπορικώς την Καβάλα με την Αθήνα σε καθημερινή βάση, ενισχύονται με δύο ακόμη, ανερχόμενα σε εννέα καθώς κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο δρομολόγια, μία πρωινή και μία απογευματινή πτήση.

Η Aegean προχώρησε σε αυτήν την απόφαση πιστεύοντας στη δυναμική του προορισμού και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δεδομένου ότι οι φορείς της πόλης είχαν εκφράσει κατ’ επανάληψη την αναγκαιότητα αύξησης των δρομολογίων από και προς την Αθήνα ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Έκτακτη είδηση για την Aegean: Χαμόγελα για τους πελάτες!

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θανάσης Τσώνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αύξηση των δρομολογίων σημειώνοντας ότι «αποτελούσε και δικό μας αίτημα, λειτουργώντας ενισχυτικά στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Άλλωστε, ένας από τους στόχους μας, που εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό μας, είναι να αυξήσουμε τη διασύνδεση του αεροδρομίου της Καβάλας, όπως και της Αλεξανδρούπολης, με ακόμη περισσότερους προορισμούς και να προσελκύσουμε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών από παραδοσιακές αλλά και νέες αγορές. Η σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι πολύ σημαντική γιατί εξυπηρετεί τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και την τουριστική κίνηση».

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share