Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση «χρυσάφι» από την Aegean - Εκπτώσεις έως 50% σε όλες τις πτήσεις

Χαρμόσυνα νέα για τους ταξιδιώτες!

11 Ιανουαρίου 2023 17:53
Κίνηση «χρυσάφι» από την Aegean - Εκπτώσεις έως 50% σε όλες τις πτήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκπτωση έως και 50% προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines για όλες τις πτήσεις όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, για το διάστημα μεταξύ 01/03/2023 – 31/10/2023.

Η προσφορά ισχύει για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 16 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο ταξιδιώτης εξαργυρώνοντας τα μίλια του στο βήμα πληρωμής μέσω της υπηρεσίας Miles+Cash μειώνει το κόστος της πτήσης του ακόμα περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει μίλια για τα μελλοντικά ταξίδια του.

Πανδαιμόνιο με την ανακοίνωση της Aegean - Σπεύσατε για αίτηση

Η Aegean ενισχύεται με προσωπικό οκτώ ειδικοτήτων, ενώ σας θυμίζουμε και ακόμη μία τεράστια κίνηση από την AEGEAN με την ανακοίνωση που όλοι περίμεναν να είναι γεγονός!

Συγκεκριμένα:

  • International Group & Help Desk Agent - Italial Speaking (Κηφισιά - Αιτήσεις έως 31/12)
  • International Group & Help Desk Agent - English Speaking (Κηφισιά - Αιτήσεις έως 31/12)
  • Ravenue Management Analyst ( Σπάτα - Αιτήσεις έως 31/12)
  • ΙΤ Auditor (Αθήνα - Αιτήσεις έως 31/12)
  • Data Engineer and Reporting Analyst (Σπάτα - Αιτήσεις έως 20/12)
  • Non-Type Rated First Officers A320 and ATR 42/72 (Αθήνα - Αιτήσεις έως 28/12)
  • Type Rated Captains A320 (Σπάτα - Αιτήσεις έως 28/02/2023)
  • Type Rated First Officers A320– Permanent Employment (Σπάτα - Αιτήσεις έως 28/02/2023)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Εκπτώσεις σε όλες τις πτήσεις της Aegean

Έκτακτη απόφαση της Aegean! Αφορά όλους τους Έλληνες

Tην απόφαση της Aegean Airlines να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της Περιφέρειας ΑΜΘ για περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Καβάλα – Αθήνα, έκανε γνωστή με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ και επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού ΑΜΘ, ανέφερε ότι υπήρξαν επαφές με την αεροπορική εταιρία αποτέλεσμα των οποίων ήταν να προστεθούν δύο επιπλέον δρομολόγια από το Φεβρουάριο (κάθε Τρίτη και Παρασκευή) και έτσι από 7 που είναι τώρα να γίνουν 9. Σημαντική επισήμανση αποτελεί το γεγονός ότι η Aegean άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί περαιτέρω το εαρινό-θερινό πρόγραμμα της εάν αποδειχθεί ότι υπάρχει κοινό και βελτιώνονται τα μεγέθη.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Η ομάδα που όρισε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για την εφαρμογή της τουριστικής πολιτικής της περιφέρειας συντονισμένα εργάζεται. Το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος που εξυπηρετεί τέσσερις περιφερειακές ενότητες (Καβάλας-Θάσου-Ξάνθης-Δράμας), τα τελευταία χρόνια έχει μειωμένη κινητικότητα εσωτερικών πτήσεων. Οι λόγοι πολλοί. Πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ήταν αυτό να διορθωθεί. Αυτό το ακούσαμε και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.

Στα πλαίσια των επαφών μου, με την ιδιότητα του πρόεδρου του φορέα για την προώθηση και διαχείριση του τουριστικού προορισμού ΑΜΘ και σε συνεχή συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Χρήστος Μέτιος, μεταξύ άλλων, ήρθαμε σε επαφή και εξηγήσαμε με επιχειρήματα στις αεροπορικές εταιρείες, γιατί πρέπει να ενισχυθούν οι πτήσεις και πως αυτό θα αποδώσει αμοιβαίο όφελος.

Η Aegean Airlines με πληροφόρησε σήμερα για μία ευχάριστη απόφαση που πήρε, ύστερα από τις συζητήσεις μας. Από τον Φεβρουάριο θα προσθέσει δύο επιπλέον πτήσεις από και προς Αθήνα. Έτσι από 7 την εβδομάδα οι πτήσεις θα γίνουν 9, με δύο πτήσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχει κοινό και βελτιώνονται τα μεγέθη, θα εξεταστεί η περαιτέρω ενίσχυση πτήσεων για το εαρινό-θερινό προγραμματισμό τους. Είναι μία σημαντικά θετική εξέλιξη και μας ικανοποιεί ότι παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η Aegean τροποποίησε και ενίσχυσε το πρόγραμμα της για το Μέγας Αλέξανδρος και είναι πιθανό να το ενισχύσει περαιτέρω, εξετάζοντας τα δεδομένα σύμφωνα με όσα τους έχουμε μεταφέρει με τα επιχειρήματα μας και θα προσπαθήσουν να επαληθεύσουν με την αποδοχή των νέων πτήσεων από το Φεβρουάριο. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτα δεν γίνεται χωρίς σωστά επιχειρήματα. Δουλεύουμε με σοβαρότητα, συνέπεια λόγων και αυτό αποδίδει καρπούς».

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share