Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Γυρίζει την...έλικα η Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό από 12 ευρώ

Τρομερή προσφορά!

7 Ιανουαρίου 2023 15:05
Γυρίζει την...έλικα η Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό από 12 ευρώ
ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ryanair, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, μας δίνει ακόμα μία ευκαιρία για να ταξιδέψουμε σε αγαπημένους προορισμούς...

Όσοι λοιπόν λαχταρούν ένα ταξιδάκι, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω μέρη που μπορούν να ταξιδέψουν με τη Ryanair στις καλύτερες τιμές!

Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη απόφαση της Aegean που αφορά όλους τους Έλληνες!

Δείτε τις προσφορές

 Ryanair Αεροπορικά εισιτήρια προσφορές

Για να βρείτε αυτούς τους ναύλους, πατήστε εδώ και στη συνέχεια στον προορισμό που επιθυμείτε για να ανοίξει το σχετικό ημερολόγιο.

Πανικός με την απόφαση της Ryanair - Οριστικό «μαχαίρι» στα 10ευρα εισιτήρια

Τέλος τα φτηνά εισιτήρια από τη Ryanair, η οποία δεν θα προσφέρει πλέον πτήσεις σε χαμηλές τιμές λόγω του αυξανόμενου κόστους των καυσίμων, όπως παραδέχτηκε και το αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος Michael O’Leary είπε συγκεκριμένα ότι η εποχή του εισιτηρίου των 10 ευρώ έχει τελειώσει.

Ο μέσος ναύλος της εταιρείας θα αυξηθεί από περίπου 40 ευρώ πέρυσι σε περίπου 50 ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως δήλωσε στο BBC ο Michael O’Leary, ο οποίος πάντως είναι αισιόδοξος ότι “οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πετούν συχνά, παρά το αυξανόμενο κόστος ζωής”.

Δείτε επίσης: Πανδαιμόνιο με την έκτακτη απόφαση της Ryanair - Ανακοίνωσε τα σπουδαία

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο χαμηλότερο άκρο της αγοράς, ναύλους του ενός ευρώ, των 0,99 ευρώ, ακόμη και των 9,99 ευρώ, νομίζω ότι δεν θα δείτε για τα επόμενα χρόνια”. Παρά το γεγονός ότι η αύξηση του κόστους των καυσίμων που αυξάνει τους αεροπορικούς ναύλους, αυξάνει επίσης και τους λογαριασμούς της ενέργειας των νοικοκυριών, ο επικεφαλής της Ryanair αναμένει από τους πελάτες να αναζητήσουν επιλογές χαμηλότερου κόστους αντί να περιορίσουν τις πτήσεις.

Πανικός με απόφαση της Ryanair για τα εισιτήρια

Όπως αναφέρει το BBC, καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια έγιναν φθηνότερα τις τελευταίες δεκαετίες, ο αριθμός των πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν αυξήθηκε, με περισσότερους ανθρώπους να κάνουν μικρά διαλείμματα στο εξωτερικό, εκτός από τις ετήσιες διακοπές τους. Αεροπορικές εταιρείες όπως η Ryanair, η Easyjet, η Vueling και η Wizz Air έχουν ανταγωνιστεί για να προσφέρουν χαμηλού κόστους υπηρεσίες χωρίς περιθώρια.

Οι εμπορικές πτήσεις αντιπροσωπεύουν τώρα περίπου το 2,4% των παγκόσμιων εκπομπών CO2 και ο κλάδος αντιμετωπίζει πιέσεις να μειώσει τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον. Ο ίδιος ο O’Leary πάντως υποστήριξε ότι η Ryanair επενδύει σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και πως μεγαλύτερες μειώσεις στη χρήση ορυκτών καυσίμων θα προκύψουν από τη μετάβαση από τη βενζίνη και το ντίζελ στα ηλεκτρικά οδικά οχήματα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share