Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυρίζει το...παιχνίδι λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Ryanair: Εισιτήρια για Ευρώπη και όχι μόνο με μόλις 20 ευρώ!

Τρέξτε να προλάβετε!

2 Δεκεμβρίου 2022 22:55
Γυρίζει το...παιχνίδι λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Ryanair: Εισιτήρια για Ευρώπη και όχι μόνο με μόλις 20 ευρώ!
ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα προσφορά πτήσεων από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανακοίνωσε η Ryanair.

Η προσφορά αφορά κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν έως τις 15 Δεκεμβρίου του 2022 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 9 Ιανουαρίου έως και 15 Φεβρουαρίου 2023. Με την ευκαιρία, η Ryanair ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία.

Δείτε τις προσφορές

ευρώπη raynair εισιτήρια

Έσκασε «βόμβα» στη Ryanair: «Άνοιξε» εισιτήρια από 20 ευρώ για 7 πτήσεις εξωτερικού

Προσφορά «άνοιξε» η γνωστή low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair, για φθινοπωρινές πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, η προσφορά που «τρέχει» μέχρι τις 9 Οκτωβρίου δίνει τη δυνατότητα για ταξίδια με φθηνά εισιτήρια από 20 έως περίπου 30 ευρώ για επτά πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμη πέντε επιλογές για πτήσεις με κόστος από 55 μέχρι 140 ευρώ. Με την ευκαιρία δείτε τη μυθική προσφορά της Aegean για όλα τα παιδιά.

Πιο αναλυτικά, στα εισιτήρια των 19,99 ευρώ από Θεσσαλονίκη βρίσκουμε τους εξής προορισμούς: Βιέννη, Μάλτα, Ντίσελντορφ. Στα 21,99 ευρώ είναι το Τελ Αβίβ και το αεροδρόμιο του Μέμινγκεν (λίγο έξω από το Μονάχο). Τα εισιτήρια για Κρακοβία και Νυρεμβέργη κοστίζουν 27 με 29 ευρώ.

Οι υπόλοιπες πτήσεις της προσφοράς βρίσκονται σε σχεδόν διπλάσια τιμή, με Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Φρανκφούρτη και Δουβλίνο να κοστίζουν από 55 μέχρι 80 ευρώ, ενώ οι πτήσεις για Βαρσοβία ξεκινούν από 137 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με όλες τις διαθέσιμες πτήσεις για ταξίδι μεταξύ 01/10/22 και 30/11/22.

ryanair προσφορές εισιτηρίων εξωτερικού

Υπενθυμίζεται πως σε σχέση με παλαιότερες προσφορές της Ryanair βλέπουμε το κόστος να έχει αυξηθεί, κάτι που είχε προλογίσει ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, o Μάικλ Ο'Λίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα ξαναδούμε εισιτήρια των 10 ευρώ για αρκετά χρόνια.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share