Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πάταγος με κίνηση-ματ της Sky Express: Σπουδαία νέα για τους ταξιδιώτες

Χαμός με την ανακοίνωση της εταιρείας!

29 Νοεμβρίου 2022 13:06
Πάταγος με κίνηση-ματ της Sky Express: Σπουδαία νέα για τους ταξιδιώτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η SKY Express εγκαινίασε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, τη σύνδεση Αθήνας – Μονάχου, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό μια νέα πρόταση, πέντε ημέρες την εβδομάδα με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους.

Οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου του Μονάχου υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γεμάτη επιβάτες πρώτη πτήση με παραδοσιακές στολές, το καθιερωμένο water salut, αλλά και τοπικά γλυκίσματα κατά την αποβίβαση.

Το δρομολόγιο είναι στρατηγικής σημασίας καθώς αυξάνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ δύο προορι-σμών με ισχυρούς δεσμούς. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα και αντίστοιχα από το Μόναχο έχουν, πλέον, την ευκαιρία να ταξιδεύουν με ευκολία και κυρίως με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Δείτε επίσης: Χαμός με την Aegean: Έκπτωση έως 70% στα εισιτήρια λόγω Black Friday - Ποιες πτήσεις αφορά

Όπως πάντα μπορούν να επιλέξουν τον ναύλο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους ανάγκες τους (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία πτήσης. Επιπλέον, μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

Η ένταξη του Μονάχου στο διεθνές δίκτυο που καλύπτει η SKY express όλο τον χρόνο, είναι απο-τέλεσμα αξιολόγησης στην οποία συνυπολογίστηκε ο ρόλος του συγκεκριμένου προορισμού στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

σκαι-εξπρεσ-νεα-ανακοινωση-29-11

Όπως αναφέρει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express:

Στην SKY express είμαστε περήφανοι για την ένταξη της βαυαρικής πρωτεύουσας στο πτητικό μας έργο. Ένας προορισμός με ιδιαίτερη σύνδεση σε επίπεδο ελληνισμού ο οποίος ήταν από την αρχή στο πλάνο της εταιρείας. Οι απευθείας πτήσεις πέντε ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο ενισχύουν σημαντικά τη συνδεσιμότητα προσφέροντας στο επιβατικό κοινό είτε από Αθήνα ή από Μόναχο, τους καλύτερους όρους και φυσικά τον πλέον σύγχρονο στόλο της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης”.

Την Ελλάδα και την Βαυαρία δεν τις συνδέουν μόνο το μπλε και το λευκό στις σημαίες τους, αλλά και ισχυροί πολιτιστικοί δεσμοί. Συνεπώς, στο αεροδρόμιο του Μονάχου είμαστε ιδιαίτερα υπερήφα-νοι που ο νεότερος αερομεταφορέας μας, η SKY express με τον υπερσύγχρονο στόλο της, συνδέει α-πευθείας τις δύο πρωτεύουσές μας. Με τη σημαντική ενίσχυση της συνδεσιμότητας μεταξύ των δύο αεροδρομίων, η αεροπορική διασύνδεση Ελλάδας και Γερμανίας είναι πλέον ευκολότερη και αναμέ-νεται αυξημένη”, δήλωσε ο Mr. Thomas Kube, Vice President Route and Passenger Development του Αεροδρομίου του Μονάχου.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share