Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Πολυτελείς πισίνες, χλιδάτο εσωτερικό: Το χωριό της Ελλάδας που αντί για σπίτια έχει μόνο δημοφιλή ξενοδοχεία

Ονειρεμένο!

16 Νοεμβρίου 2022 11:40
Πολυτελείς πισίνες, χλιδάτο εσωτερικό: Το χωριό της Ελλάδας που αντί για σπίτια έχει μόνο δημοφιλή ξενοδοχεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κολύμπρια Ρόδου: Το χωριό αυτό είναι ένα luxury θέρετρο που προτιμούν επισκέπτες από όλο τον κόσμο και είναι πολύ δημοφιλές. Χλιδάτα ξενοδοχεία, μοντέρνα καταλύματα και πολυτελείς πισίνες και ξενοδοχειακές μονάδες προσφέρονται στο χωριό για τους επισκέπτες και τουρίστες, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο.

Το χωριό των "βράχων που προκαλεί δέος και είναι ο ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο

Κολύμπρια Ρόδου: Το αγροτικό χωριουδάκι που είναι γεμάτο χλιδάτα ξενοδοχεία

Τα Κολύμπια Ρόδου, όπως ονομάζεται το χωριό, χτίστηκαν από τους Ιταλούς ως πρότυπο γεωργικό χωριό αλλά σήμερα αποτελούν ένα δημοφιλή, χλιδάτο”” προορισμό τον οποίο προτιμούν χιλιάδες τουρίστες κατά τη θερινή περίοδο.

Η εικόνα από ψηλά εντυπωσιάζει, καθώς τα ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, με τις πολυτελείς πισίνες (πολλά έχουν ιδιωτικές πισίνες για το κάθε δωμάτιο) και τους τεράστιους χώρους πρασίνου και γηπέδων γκολφ.

Τα Κολύμπια από ένα αγροτικό χωριουδάκι πριν από 50 χρόνια, έγιναν το “χωριό των ξενοδοχείων της Ελλάδας”, must προορισμός για τουρίστες (Έλληνες και μη) που θέλουν να περνούν τις διακοπές τους σαν …βασιλιάδες.

Ενδεικτικό είναι ότι το γεγονός ότι στη Ρόδο (και μάλλον στην περιοχή αυτή) θα κατασκευαστεί το 1ο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα)!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share