Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Το ελληνικό χωριό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει σε όλη την Ευρώπη

Μαγικές εικόνες σαν από παραμύθι

11 Νοεμβρίου 2022 09:01
Το ελληνικό χωριό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει σε όλη την Ευρώπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν ελληνικά χωριά που σου προκαλούν θαυμασμό και χαίρεσαι που είχες την ευκαιρία να τα επισκεφθείς. Υπάρχουν και κάποια που σου κλέβουν την καρδιά. Ένα από αυτά είναι το χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά. Ένα χωριό μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κρυστάλλινα νερά που μοιάζει κυριολεκτικά με πίνακα ζωγραφικής.

Είναι φυσικά ένα φημισμένο χωριό και όχι άδικα, όχι μόνο στο Ιόνιο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μια τοποθεσία ειδυλλιακή που δεν αφήνει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο. Οι εικόνες είναι μαγικές και σίγουρα εντυπωσιάζουν ακόμη και μέσα από φωτογραφίες. Με την ευκαιρία, δείτε το μικρό χωριό της Πελοποννήσου που χτίστηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Άσσος – Κεφαλονιά: Το καταπράσινο νερό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει στην Ευρώπη

Το χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Ελλάδας και υπάρχουν σίγουρα πολλοί λόγοι για να το επισκεφθείς. Δεν είναι καθόλου τυχαία το καμάρι του νησιού αφού χωρίς υπερβολή μοιάζει με σκηνικό από ταινία. Η Άσσος, πέρα από την ομορφιά της, προσφέρει επίσης πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης. Το χωριό αυτό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την ομώνυμη χερσόνησο και απλώνεται όμορφα. Κυπαρίσσια και πεύκα κυριαρχούν σε αυτό το παραθαλάσσιο και γραφικό χωριό με τα κρυστάλλινα νερά στη θάλασσα.

Το ελληνικό χωριό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει σε όλη την Ευρώπη

Το χωριό θα το εντοπίσεις περίπου 30 χλμ. από το Αργοστόλι. Πολύ κοντά, επίση,ς είναι η πολύ διάσημη παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Μπορείς φυσικά να κάνεις πάντα το μπάνιο σου στην παραλία της Άσσου και να μην απομακρυνθείς καθώς το συγκεκριμένο χωριό στα προσφέρει όλα. Εκτός από τις τρεις όμορφες παραλίες κοντά στο χωριό, υπάρχει και μία ερημική παραλία. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν φεύγει απογοητευμένος από αυτό το χωριό. Βάλτο στη λίστα σου αν σκοπεύεις να κινηθείς για διακοπές προς την Κεφαλονιά φέτος.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share