Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

«SOS» από τη Ryanair για τον Νοέμβριο - Κίνδυνος επιβάτες να χρεωθούν άσκοπα έως και 55€

Η ανακοίνωση που προκάλεσε πανικό

2 Νοεμβρίου 2022 12:51
«SOS» από τη Ryanair για τον Νοέμβριο - Κίνδυνος επιβάτες να χρεωθούν άσκοπα έως και 55€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ryanair εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τον Νοέμβριο πως εάν δεν προσέξουν μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις. Αυτό καθώς ο ιστότοπος της εταιρείας όσο και η σχετική εφαρμογή θα είναι εκτός λειτουργίας για συγκεκριμένες ώρες μεταξύ 8 και 9 Νοεμβρίου.

Έτσι, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να κάνουν νωρίτερα check-in διαδικτυακά αφού εάν το αμελήσουν θα πρέπει να το κάνουν στο αεροδρόμιο αλλά-κατά πάγια τακτική της Ryanair- με χρέωση ύψους 55 ευρώ (30 για Ισπανία) ανά επιβάτη.

Επίσης, βάσει της πολιτικής της εταιρείας, εάν οι ταξιδιώτες κάνουν check-in, αλλά έχουν την κάρτα επιβίβασης, επιβαρύνονται για την επανέκδοση με 20 £/€ ανά επιβάτη. Σε σχετική ενημέρωση στον ιστότοπο της εταιρείας αναφέρεται πως αυτός όσο και η εφαρμογή δεν θα λειτουργούν το συγκεκριμένο διάστημα λόγω προγραμματισμένης συντήρησης.

Δείτε επίσης: Έκτακτος συναγερμός από τη Ryanair - «Μαχαίρι» σε αγαπημένο προορισμό και αύξηση τιμών!

Σπεύδουν όλοι να κλείσουν εισιτήρια - «Σεισμός» με τη νέα κίνηση της Sky Express

σκαι-εξπρεσ-εισιτηρια-2-11

Η SKY Express εγκαινίασε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, τη σύνδεση Αθήνας – Μονάχου, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό μια νέα πρόταση, πέντε ημέρες την εβδομάδα με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους.

Οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου του Μονάχου υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γεμάτη επιβάτες πρώτη πτήση με παραδοσιακές στολές, το καθιερωμένο water salut, αλλά και τοπικά γλυκίσματα κατά την αποβίβαση.

Το δρομολόγιο είναι στρατηγικής σημασίας καθώς αυξάνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ δύο προορι-σμών με ισχυρούς δεσμούς. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα και αντίστοιχα από το Μόναχο έχουν, πλέον, την ευκαιρία να ταξιδεύουν με ευκολία και κυρίως με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Όπως πάντα μπορούν να επιλέξουν τον ναύλο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους ανάγκες τους (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία πτήσης. Επιπλέον, μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

Η ένταξη του Μονάχου στο διεθνές δίκτυο που καλύπτει η SKY express όλο τον χρόνο, είναι απο-τέλεσμα αξιολόγησης στην οποία συνυπολογίστηκε ο ρόλος του συγκεκριμένου προορισμού στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share