Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπεύδουν όλοι να κλείσουν εισιτήρια - «Σεισμός» με τη νέα κίνηση της Sky Express

Χαμός με την ανακοίνωση της εταιρείας!

1 Νοεμβρίου 2022 11:57
Σπεύδουν όλοι να κλείσουν εισιτήρια - «Σεισμός» με τη νέα κίνηση της Sky Express
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η SKY Express εγκαινίασε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, τη σύνδεση Αθήνας – Μονάχου, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό μια νέα πρόταση, πέντε ημέρες την εβδομάδα με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους.

Οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου του Μονάχου υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γεμάτη επιβάτες πρώτη πτήση με παραδοσιακές στολές, το καθιερωμένο water salut, αλλά και τοπικά γλυκίσματα κατά την αποβίβαση.

Το δρομολόγιο είναι στρατηγικής σημασίας καθώς αυξάνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ δύο προορι-σμών με ισχυρούς δεσμούς. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα και αντίστοιχα από το Μόναχο έχουν, πλέον, την ευκαιρία να ταξιδεύουν με ευκολία και κυρίως με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Όπως πάντα μπορούν να επιλέξουν τον ναύλο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους ανάγκες τους (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία πτήσης. Επιπλέον, μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

Η ένταξη του Μονάχου στο διεθνές δίκτυο που καλύπτει η SKY express όλο τον χρόνο, είναι απο-τέλεσμα αξιολόγησης στην οποία συνυπολογίστηκε ο ρόλος του συγκεκριμένου προορισμού στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share