Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο - Κοστολογείται στα 2 δισεκατομμύρια

Δείτε το επιβλητικό και λουσάτο κατασκεύασμα του 2022

21 Οκτωβρίου 2022 10:01
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο - Κοστολογείται στα 2 δισεκατομμύρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Royal Caribbean Cruises αποφάσισε να κάνει την καινοτομία και να τολμήσει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Σύντομα οι κρατήσεις για μία θέση στο πιο πλούσιο και υπερσύγχρονο κατασκεύασμα θα είναι διαθέσιμα για να ανοίξει ξανά τον δρόμο των κρουαζιέρων μετά την ύφεση του εξαιτίας του Κορονοϊού.

Μην χάσετε επίσης το 6χρονο αγοράκι να χορεύει ζεϊμπέκικο

Το γιγαντιαίο σκάφος με όνομα «Icon of the Seas» θα φιλοξενεί 5.610 επιβάτες και 2.350 προσωπικό. Θα έχει μικτό βάρος 250.800 τόνων ενώ, σύμφωνα με το στέλεχος της Royal Caribbean, Τζέι Σνάιντερ, θα είναι το μεγαλύτερο του είδους του κρουαζιερόπλοιο στον πλανήτη, αρπάζοντας τα «σκήπτρα» από το Wonder of the Seas της ίδιας εταιρείας.

Icon of the Sea

Oι κρατήσεις για το παρθενικό του ταξίδι στις 28 Ιανουαρίου του 2024 ξεκινούν σε λίγες ημέρες, προσφέροντας επταήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Θα είναι το πρώτο εκ των 3 πλοίων της κλάσης «Icon», καθένα εκ των οποίων θα κοστίσει $2 δισ.

Σύμφωνα με τον Σνάιντερ, η Royal Caribbean δεν προσπαθεί να κατασκευάσει μόνο τα μεγαλύτερα πλοία, αλλά θέλει να προσελκύσει ευρύτερο πελατολόγιο καταναλωτών που είτε ψάχνουν για χαλάρωση, είτε για μια κρουαζιέρα «γεμάτη με περιπέτεια».

Το Icon of the Seas θα συμπεριλαμβάνει το μεγαλύτερο πλωτό waterpark του κόσμου με 6 διαφορετικές νεροτσουλήθρες και δυνατότητα για ράφτινγκ. Η κούρσα εμποδίων με ονομασία «Crown’s Edge» θα επεκτείνεται πέραν του πλοίου και θα κρέμεται 47 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

Icon of the Sea

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share