Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσφορά «σίφουνας» από την Aegean - Το 1+1 που λήγει άμεσα

Προκάλεσε ήδη πανικό!

13 Οκτωβρίου 2022 14:39
Προσφορά «σίφουνας» από την Aegean - Το 1+1 που λήγει άμεσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκέφτεστε να κλείσετε κάποιο αεροπορικό εισιτήριο; Η Aegean ανακοίνωσε προσφορά για 1+1 εισιτήριο ανεξαρτήτως προορισμού! Αφορά κρατήσεις που θα γίνουν έως 19 Οκτωβρίου για πτήσεις που θα γίνουν το Νοέμβριο.

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού. Ισχύει για πτήσεις μετ’ επιστροφής, που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις κοινού κωδικού.

Δείτε επίσης: Προσφορά «σταθμός» από την Aegean - Μοιράζει δωρεάν εισιτήρια!

Η χρήση της προσφοράς θα πραγματοποιείται όταν ο κωδικός ONEPLUSONE εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση και ισχύει μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν 2 επιβάτες σε αυτή. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιβατών είναι ένας ή περισσότεροι από δυο, ο εκπτωτικός κωδικός δεν θα ισχύει. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά ανά λογαριασμό.

Η έκπτωση της προσφοράς δεν αφορά στους φόρους.

Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Σε περίπτωση ακύρωσης των εισιτηρίων, εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy και Business class και λήγει στις 19/10/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

αεγεαν-προσφορα-13-10

«Παγωμάρα» στους αιθέρες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου - Οι πτήσεις Aegean και SKY Express...

Σκέφτεστε ένα ταξίδι το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου, που φέτος “πέφτει” Παρασκευή και δημιουργεί – για τους περισσότερους τουλάχιστον- ένα εξαιρετικό τριήμερο οπότε και μια ευκαιρία για εκδρομή -για όσους φυσικά μπορούν.

Όσοι λοιπόν, έχετε στο νου σας να φύγετε ένα τριήμερο ταξιδάκι, σκεφτήκαμε να σας διευκολύνουμε όσο αφορά στα αεροπορικά εισιτήρια, αν και οι τιμές τους τις συγκεκριμένες μέρες είναι τέτοιες που μάλλον δεν θα προτιμήσουν και πολλοί να ταξιδέψουν με αεροπλάνο…

Αν ωστόσο σκέφτεστε κάποιον συγκεκριμένο προορισμό και θέλετε να πάτε αεροπορικώς, εμείς εδώ συγκεντρώσαμε τις πτήσεις εσωτερικού για εκείνο το τριήμερο και τα κόστη. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα “δημοφιλές” τριήμερο οπότε όπως είναι λογικό οι τιμές να είναι ανεβασμένες και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ακόμα και απαγορευτικές για τους περισσότερους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share