Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Ξεπούλημα εισιτηρίων από Ryanair: Υπερπροσφορά για πτήσεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου από 18 ευρώ!

Έτοιμοι για ταξίδι;

3 Οκτωβρίου 2022 15:01
Ξεπούλημα εισιτηρίων από Ryanair: Υπερπροσφορά για πτήσεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου από 18 ευρώ!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκέφτεστε να κλείσετε κάποιο αεροπορικό εισιτήριο; Για πτήσεις που θα γίνουν μέσα στο Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο (έως 15/12), η Ryanair προσφέρει 15% έκπτωση.

Μπορείτε να βρείτε ναύλους από 18,50€ (μία διαδρομή) από Θεσσαλονίκη, 20€ από Αθήνα και 13,50€ από Πάφο. Ισχύει για συγκεκριμένες πτήσεις κι όχι για όλες τις πτήσεις των προορισμών που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Παράλληλα, δείτε τις προσφορές τελευταίας στιγμής της Ryanair από Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους προορισμούς!

Ryanair προσφορές

Ryanair εκπτώσεις

Ryanair φθηνά εισιτήρια

Οι τιμές ισχύουν για απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την εφαρμογή της.

Εξελίξεις για την παραμονή της Ryanair στην Ελλάδα - Έγιναν γνωστά τα νέα

Η Ryanair αποτελεί μια εταιρεία, που πολλοί Έλληνες προτιμούν για τις αεροπορικές τους μετακινήσεις, με μια ανακοίνωση να πιστοποιεί το πόσο υπολογίζεται στην χώρα μας ο αεροπορικός φορέας, αν και διέρρευσαν τα αρνητικά νέα για τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, σύσκεψη εργασίας για την ενδυνάμωση και επέκταση της σύνδεσης του Τουριστικού Προορισμού των Χανίων, μεταξύ Τουριστικών & Αυτοδιοικητικών φορέων των Χανίων και της Διοίκησης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο Χανίων.

Στη σύσκεψη εργασίας θα συμμετέχει ο Διευθύνοντας Σύμβουλος (C.E.O) της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας Ryanair, κ. Eddie Wilson, ο οποίος με την υποστήριξη της κας, Chiara Ravara, Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, επιθυμούν να παρουσιάσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας τους και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού Τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Ryanair στα Χανιά

Η ενημέρωση για τη συνάντηση

«Σε μια από τις πλέον κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων δεκαετιών, τα τρία Επιμελητήρια των Χανίων, εκπροσωπώντας θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα, συνεχίζουμε με συνέπεια τη συστηματική μας συνεργασία για την πολύπλευρη Ανάπτυξη του τόπου μας. Κοινή μας προτεραιότητα είναι και η στρατηγική αναβάθμιση και διεύρυνση του Τουριστικού προορισμού των Χανίων» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο Πρόεδρος Τμ. Δυτικής Κρήτης ΤΕΕ Σπύρος Σοφιανός και ο Πρόεδρος Τμ. Δυτ. Κρήτης ΟΕΕ Παντελής Πετσετάκης.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share