Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις για την παραμονή της Ryanair στην Ελλάδα - Έγιναν γνωστά τα νέα

Η ανακοίνωση που αφορά πολλούς για τα ταξίδια τους

17 Σεπτεμβρίου 2022 14:23
Εξελίξεις για την παραμονή της Ryanair στην Ελλάδα - Έγιναν γνωστά τα νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ryanair αποτελεί μια εταιρεία, που πολλοί Έλληνες προτιμούν για τις αεροπορικές τους μετακινήσεις, με μια ανακοίνωση να πιστοποιεί το πόσο υπολογίζεται στην χώρα μας ο αεροπορικός φορέας, αν και διέρρευσαν τα αρνητικά νέα για τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, σύσκεψη εργασίας για την ενδυνάμωση και επέκταση της σύνδεσης του Τουριστικού Προορισμού των Χανίων, μεταξύ Τουριστικών & Αυτοδιοικητικών φορέων των Χανίων και της Διοίκησης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο Χανίων.

Στη σύσκεψη εργασίας θα συμμετέχει ο Διευθύνοντας Σύμβουλος (C.E.O) της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας Ryanair, κ. Eddie Wilson, ο οποίος με την υποστήριξη της κας, Chiara Ravara, Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, επιθυμούν να παρουσιάσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας τους και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού Τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Ryanair στα Χανιά

Η ενημέρωση για τη συνάντηση

«Σε μια από τις πλέον κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων δεκαετιών, τα τρία Επιμελητήρια των Χανίων, εκπροσωπώντας θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα, συνεχίζουμε με συνέπεια τη συστηματική μας συνεργασία για την πολύπλευρη Ανάπτυξη του τόπου μας. Κοινή μας προτεραιότητα είναι και η στρατηγική αναβάθμιση και διεύρυνση του Τουριστικού προορισμού των Χανίων» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο Πρόεδρος Τμ. Δυτικής Κρήτης ΤΕΕ Σπύρος Σοφιανός και ο Πρόεδρος Τμ. Δυτ. Κρήτης ΟΕΕ Παντελής Πετσετάκης.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share