Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Κίνηση-ματ από την Aegean: Χαράς ευαγγέλια για 8 ελληνικούς προορισμούς!

Η συνεργασία με ξένο κολοσσό, που θα... απογειώσει την εταιρεία

19 Αυγούστου 2022 12:33
Κίνηση-ματ από την Aegean: Χαράς ευαγγέλια για 8 ελληνικούς προορισμούς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνεργασία κοινών κωδικών με την Aegean προχωρά η Emirates η οποία συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπάι αυτή την στιγμή με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, με πτήσεις εσωτερικού μέσω της Αθήνας με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Οι οκτώ επιπρόσθετοι προορισμοί στους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν οι πελάτες της Emirates μέσω της Αθήνας είναι δημοφιλή νησιά όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη.

Aντίστοιχα, η Aegean θα τοποθετεί τον κωδικό της και σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας. Οι κρατήσεις για τους ταξιδιώτες που θα μπορούν να επωφεληθούν από τη συμφωνία αυτή κοινής χρήσης κωδικών έχουν ήδη ανοίξει.

Από τον Οκτώβριο του 2022, Emirates και Aegean σκοπεύουν να ενισχύσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο κοινών κωδικών για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκά περιφερειακά δρομολόγια μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης, μεταξύ άλλων, καθώς και στις πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη Newark από την Αθήνα και New York JFK από το Μιλάνο. Αυτά τα επιπρόσθετα δρομολόγια κοινής χρήσης κωδικών υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

αεροπορικεσ-πτησεισ-8-ελληνικοι-προορισμοι-19-8

Σούσουρο στην Aegean με την νέα ανακοίνωση - Σε αναστάτωση η εταιρεία

Τα νέα έγιναν γνωστά και η Aegean συνεχίζει την εξάπλωσή της, αυτή την φορά μέσα από συνεργασίες, ακόμη κι όταν αφορούν τον χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος γίνεται για τη συνεργασία της ΕΟΚ, με αποτέλεσμα το ιστορικό τουρνουά Ακρόπολις ανανεωμένο να φέρει πλέον το όνομα της Aegean, για να γεννηθεί το «Aegean Ακρόπολις», με την εταιρεία παράλληλα να παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Η σύμπραξη των δύο ονομάτων είναι η τέλεια απεικόνιση της ιδανικής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην εταιρεία και την ΕΟΚ και έρχεται να συνοδεύσει την Εθνική Ανδρών όχι μόνο στα ταξίδια της, αλλά και με έναν διαφορετικό τρόπο:

Το «Aegean Ακρόπολις» θα στρώσει το δρόμο της Εθνικής Ανδρών για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Θα γίνει όμως παράλληλα και το μέσο με το οποίο θα ταξιδέψει η αγάπη του κόσμου για την επίσημη αγαπημένη, μέσα από την δική του παρουσία στο τουρνουά στο ΟΑΚΑ.

Το «Aegean Ακρόπολις» έχει φτάσει στην 31η του έκδοση, μετρώντας μια σειρά ιστορικών αγώνων και μεγάλων αντιπάλων από το 1986 ως σήμερα. Φέτος θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει κατά σειρά την Πολωνία, την Γεωργία και την Τουρκία.

Μέσω αυτών θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις αναμετρήσεις με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά και για τη μεγάλη πρόκληση του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ σε Μιλάνο και Βερολίνο (1-18/9).

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share