Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Τσακίζει» τον ανταγωνισμό η Ryanair: Τεράστια κίνηση της εταιρείας για το Φθινόπωρο σε Ελλάδα και Μεσόγειο!

Περισσότερες από 500 πτήσεις με συνολικά 100.000 θέσεις

17 Αυγούστου 2022 12:43
«Τσακίζει» τον ανταγωνισμό η Ryanair: Τεράστια κίνηση της εταιρείας για το Φθινόπωρο σε Ελλάδα και Μεσόγειο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι ότι θα προσθέσει περισσότερες από 500 πτήσεις με συνολικά 100.000 θέσεις από και προς την κύρια βάση της στο Λονδίνο Στάντστεντ για το Φθινόπωρο. Η αύξηση έρχεται μετά την παράταση του ανώτατου ορίου που έχει θέσει το Heathrow στον αριθμό των αναχωρούντων επιβατών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, λόγω ελλείψεων προσωπικού αναφέρει το money-tourism.gr

Δείτε επίσης: Τέλος εποχής στη Ryanair - Πανικός για τους επιβάτες με την ανακοίνωση

Ο Michael O’Leary, διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, δήλωσε: «Ενώ το “απελπιστικό” σε εξυπηρέτηση Heathrow συνεχίζει να μειώνει τις πτήσεις και να αυξάνει τους ναύλους για οικογένειες, η Ryanair και το London Stansted συνεχίζουν να προσθέτουν πτήσεις και να προσφέρουν χιλιάδες θέσεις με χαμηλό κόστος για το φθινοπωρινό ενδιάμεσο διάλειμμα.

Με περισσότερες από 500 επιπλέον πτήσεις, περισσότερες από 100.000 επιπλέον θέσεις και τιμές που ξεκινούν από μόλις 29,99 ευρώ (25,29 £), η Ryanair ανυπομονεί να υποδεχθεί χιλιάδες επιπλέον οικογένειες κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού διαλείμματος διακοπών στις πτήσεις χαμηλού εισιτηρίου της προς/από το Λονδίνο Stansted Αεροδρόμιο”.

αεροπορικη-εταιρεια-17-8

Και κατέληξε χαρακτηριστικά: “Ενώ το “απελπιστικό” Heathrow συνεχίζει να κακοδιαχειρίζεται τα αεροπορικά ταξίδια, η Ryanair και το London Stansted θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να προσφέρουν για τις οικογένειες του Λονδίνου, όπως έχουμε κάνει όλο το Καλοκαίρι του 2022».

Η Ryanair επέμεινε ότι η ίδια και το Stansted έχουν «περισσότερο από το επαρκές προσωπικό για να χειριστούν αυτές τις πρόσθετες πτήσεις». Οι επιπλέον πτήσεις θα εξυπηρετούν αεροδρόμια στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Heathrow, John Holland-Kaye, δήλωσε στις εφημερίδες ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες συνέχισαν να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν έναν μη ρεαλιστικό αριθμό πτήσεων, κατηγορώντας το αεροδρόμιο ότι δεν κατάφερε να αυξήσει τους πόρους επίγειας εξυπηρέτησης περισσότερο από έξι μήνες από την εμφάνιση των προβλημάτων. «Πρέπει πραγματικά να το διορθώσουμε αυτό. Δεν είναι μόνο το Χίθροου, ισχύει για όλα τα αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share