Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

«Βόμβα» από την Aegean - Ταραχή στην αγορά από την εταιρεία

Η νέα συμφωνία που κάνει τη διαφορά

16 Αυγούστου 2022 13:02
«Βόμβα» από την Aegean - Ταραχή στην αγορά από την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Aegean συνεχίζει απτόητη την ανάπτυξή της, με την αεροπορική εταιρεία να προχωρά σε ακόμη μια συμφωνία, που αναμένεται να είναι εξαιρετικά επικερδής.

Συγκεκριμένα, η Emirates ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μία νέα συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού με την AEGEAN, επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, μέσω Αθήνας, χρησιμοποιώντας ένα μόνο εισιτήριο.

Τα δεδομένα της συμφωνίας

Η Emirates θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις πτήσεις της AEGEAN, παρέχοντας στους πελάτες της πτήσεις σε Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η AEGEAN, που προχώρησε σε μια αλλαγή, θα τοποθετεί επίσης τον κωδικό της σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας, προκειμένου οι πελάτες της να επωφεληθούν από τον κόμβο της εταιρείας στο Ντουμπάι.

Emirates συμφωνία με Aegean

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η AEGEAN θα αυξήσουν περαιτέρω το δίκτυο κοινής χρήσης κωδικών για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές περιφερειακές διαδρομές μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης, μεταξύ άλλων, καθώς και προς τα δυτικά στις πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) από την Αθήνα και New York (JFK) από το Μιλάνο.

Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος, την Αθήνα, με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις που εκτελούνται με Boeing 777.

Αυτά τα πρόσθετα δρομολόγια κοινού κωδικού θα υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share