Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 κρουαζιέρες του Αυγούστου που δεν πρέπει να χάσεις

Θα περάσετε αξέχαστα!

9 Αυγούστου 2022 11:14
3 κρουαζιέρες του Αυγούστου που δεν πρέπει να χάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φτιάξε την βαλίτσα σου και ετοιμάσου για μια αξέχαστη κρουαζιέρα είτε μόνος σου είτε με την παρέα σου. Τον Αύγουστο διοργανώνονται πολλές κρουαζιέρες με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου.

Το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει 3 κρουαζιέρες που ξεχώρισε, για να περάσεις μερικές μαγευτικές μέρες εν πλω και να γνωρίσεις νέα μέρη.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νησί της Αττικής, μια ανάσα από την Αθήνα, με τις υπέροχες καταγάλανες παραλίες.

7ήμερη Κρουαζιέρα Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρος

Προορισμοί: Κουσάντασι, Χάιφα, Λεμεσός, Ρόδος, Σαντορίνη

Αναχωρήσεις: Αύγουστος 2022: 1, 8, 15, 22, 29

Μια μοναδική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στην Ανατολική Μεσόγειο, με την εγγύηση και πολυτέλεια του MSC Lirica. Στο κρουαζιερόπλοιο σας περιμένουν γκουρμέ εστιατόρια με μεσογειακές γεύσεις στο βασιλικό La Bussola Restaurant, αλλά και γεύσεις από την Ασία, όπως στο κρυστάλλινο Kaito Sushi Bar και το κατακόκκινο Jia Yao. Πιείτε το ποτό σας στο Lord Nelson Pub ή στο πολυτελέστατο The Beverly Hills Bar καθώς και στους υπόλοιπους χώρους ψυχαγωγίας του κρουαζιεροπλοίου.

Εκτός από τις άψογες υπηρεσίες και παροχές του MSC Lirica, θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε 7 ημέρες να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία καθώς θα επισκεφθείτε την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι, τους Αγίους Τόπους στο Ισραήλ (δείτε την εκδρομή εδώ), τη Λεμεσό στην πανέμορφη Κύπρο, τη Ρόδο με το επιβλητικό Κάστρο των Ιπποτών και τη Σαντορίνη, διάσημη για τα πλακόστρωτα σοκάκια της και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που σου κόβει την ανάσα!

*Για τη συμμετοχή στην κρουαζιέρα, χρειάζεται διαβατήριο σε 6μηνη ισχύ μετά και την επιστροφή από την κρουαζιέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

3 κρουαζιέρες του Αυγούστου που δεν πρέπει να χάσεις

7ήμερη Κρουαζιέρα Ελλάδα, Κροατία, Ιταλία

Προορισμοί: Σπλιτ, Βενετία, Μπρίντιζι, Μύκονος

Αναχωρήσεις: Αύγουστος 2022: 4, 11, 18

Λιμάνι Αναχώρησης: Πειραιάς

Μια φανταστική κρουαζιέρα από τον Πειραιά με την πολυτέλεια της MSC Cruises όπου θα επισκεφθείς τη Βενετία και τις Δαλματικές Ακτές. Σ' ένα κρουαζιερόπλοιο πραγματικό διαμάντι, το MSC Armonia, θα δειπνήσετε στο εντυπωσιακό La Pergola Restaurant, θα πιείτε το ποτό σας στη White Lion Pub και θα δείτε φαντασμαγορικά σόου στο La Fenice Theatre, που συνδυάζει την παράδοση με την κομψότητα και το μοντέρνο στυλ σε μια πανδαισία χρυσού. Πέραν των φανταστικών χώρων του MSC Armonia, θα έχετε την ευκαιρία σε 7 ημέρες να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία καθώς θα επισκεφθείτε την Κροατία, με την αυθεντική της αρχιτεκτονική, τη Βενετία, διάσημη για την ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει, το Μπρίντιζι όπου αξίζει να κάνετε τη βόλτα σας στη Lungomare Regina Margherita και φυσικά, το «Νησί των Ανέμων», τη Μύκονο με την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

7ήμερη Κρουαζιέρα Ειδυλλιακό Αιγαίο

Προορισμοί: Θεσσαλονίκη, Κουσάντασι, Ρόδος, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονος, Μήλος

Αναχωρήσεις: Κάθε Σάββατο από 30 Απριλίου 2022 έως και 08 Οκτωβρίου 2022

Λιμάνι Αναχώρησης: Πειραιάς

Σε αυτήν την 7ήμερη Κρουαζιέρα με το Celestyal Crystal, θα απολαύσεις τον ρομαντισμό του Αιγαίου από τον Πειραιά. Επισκέψου μερικά από τα πιο μαγευτικά νησιά του Αιγαίου, γνώρισε τον πολιτισμό και την ιστορία τους και ζήσε αξέχαστες στιγμές. Δες τη Θεσσαλονίκη τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, όπου σου προτείνουμε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα και μια επίσκεψη σε ένα από τα παραδοσιακά εστιατόρια. Στο Κουσάντασι σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όλη την ημέρα εξερευνώντας την πολύχρωμη παραλιακή πόλη που αποτελεί την πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου. Αξίζει να ακολουθήσεις τη δωρεάν εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο ενώ η Ρόδος θα εξάψει την φαντασία σας περπατώντας στην υπέροχη παλιά πόλη και τη Λίνδο στην δωρεάν εκδρομή. Με πολλές φημισμένες παραλίες και αξιοθέατα, γνωστό για το φρούριο Κούλε και τη Κνωσό, το Ηράκλειο συνδυάζει την ιστορία με τη διασκέδαση, έχει έντονη νυχτερινή ζωή, είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός και είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Στο νησί της Σαντορίνης, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια, την εκκλησία με τον μπλε τρούλο και φυσικά τη θέα στην Καλντέρα, μπορείτε να εξερευνήσετε τη νυχτερινή της ζωή ή απλά να χαλαρώσετε στο κατάστρωμα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ. Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, έχεις μια ολόκληρη μέρα στη διάθεσή σου για να δεις και να θαυμάσεις αξιοθέατα του νησιού ή να κάνετε μια βόλτα στην ατμοσφαιρική παλιά πόλη με τα ολόλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια. Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις στο νησί των χρωμάτων, τη Μήλο. Θα έχεις χρόνο να εξερευνήσεις την πρωτεύουσα του νησιού, την Πλάκα, τις κατακόμβες ηλικίας 2000 ετών ή απλά να απολαύσετε τον ήλιο στους ολόλευκους λείους βράχους της εκπληκτικής παραλίας! Η κρουαζιέρα είναι All Inclusive με πλήρη διατροφή και όλα τα ποτά πληρωμένα.

  • Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (πληρώνουν μόνο λιμενικά τέλη και φόρους)
  • 3ο/4ο άτομο (άνω των 12 ετών ) σε προσφορά
  • Επιβάρυνση μονοκλίνου μόνο 15%

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share