Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρέξε να προλάβεις: 4 «μαγικά» νησιά που θα κοστίσουν μέχρι 30 ευρώ τη μέρα

Δες τις προσφορές

30 Ιουνίου 2022 14:36
Τρέξε να προλάβεις: 4 «μαγικά» νησιά που θα κοστίσουν μέχρι 30 ευρώ τη μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπήκαμε αισίως στον Αύγουστο και σίγουρα θα αναζητείτε τον προορισμό, όπου θα περάσετε τις διακοπές κατά τη διάρκεια της άδειάς σας, με ουκ ολίγους προορισμούς να υπάρχουν κι εμάς να σας ξεχωρίζουμε τέσσερα νησιά, που θα σας κοστίσουν μόνο μέχρι 30 ευρώ την ημέρα.

Με τις προσφορές του Ferryhopper.com, μπορεί να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές και χωρίς να χρειαστεί να βάλετε... βαθιά το χέρι στην τσέπη σας. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις καλύτερες επιλογές, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε για το νησί όπου μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας με 29 ευρώ.

Αστυπάλαια

Η πετάλουδα του Αιγαίου, το πανέμορφο αυτό νησί των δωδεκανήσων είναι ιδανικό για φτηνές διακοπές. Έχει ένα από τα καλύτερα κάμπινγκ-για την φτηνότερη επιλογή διαμονής, μπορείς να βρεις δίκλινα δωμάτια στη χώρα από 30 € και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ξεκινούν από 20 €. Διάβασε περισσότερα για την Αστυπάλαια.

4 «μαγικά» νησιά που θα κοστίσουν μέχρι 30 ευρώ τη μέρα

Κύθηρα

Το νησί των Κυθήρων είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πέρα από τις φυσικές ομορφιές μπορείς να το προτιμήσεις για τις οικονομικές του επιλογές. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 30 € για τα δίκλινα και τα μπαράκια, οι ταβέρνες και τα καφέ έχουν χαμηλές τιμές.

Κάλυμνος

Η Κάλυμνος, το νησί των σφουγγαράδων, είναι ένας ονειρεμένος προορισμός στο ανατολικό Αιγαίο! Μπορείς να βρεις πολύ φθηνά δωμάτια, ειδικά για οικογένειες και να κλείσεις εισιτήρια από 20 €.

Αμοργός

Το νησί του απέραντου γαλάζιου, του πεντανόστιμου φαγητού και των υπέροχων μονοπατιών. Η Αμοργός έχει 3 οργανωμένα κάμπινγκ, όπου μπορείς να μείνεις πολύ φτηνά (από 5 € το βράδυ). Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30 €, ενώ τα ποτά και οι ταβέρνες έχουν πολύ χαμηλές τιμές.

Αληθινό διαμάντι: Η παραλία στο Ιόνιο που ελάχιστοι γνωρίζουν και μοιάζει με καρτ-ποστάλ

Ένα αληθινό «διαμάντι» μπορείτε να βρείτε, μεταξύ ουκ ολίγων, στο Ιόνιο, σε μια παραλία που ελάχιστοι γνωρίζουν, αλλά η ομορφιά της θυμίζει καρτ-ποστάλ.

Πολλοί, μάλιστα, την μπερδεύουν με τη διάσημη παραλία του Μύρτου. Οι ιστορίες και οι θρύλοι που τη συνοδεύουν είναι αρκετοί και είναι σίγουρο ότι αν ρωτήσετε τους ντόπιους έχουν πολλά να μοιραστούν. Ο λόγος για... Δείτε περισσότερα στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share