Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Σούσουρο με την απόφαση της Aegean - Χαμός στους πελάτες

Σας αφορά!

28 Ιουνίου 2022 09:13
Σούσουρο με την απόφαση της Aegean - Χαμός στους πελάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την International Free Feet Day, του νέου θεσμού που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε, η Havaianas σε συνεργασία με την AEGEAN πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 μια μοναδική εμπειρία πτήσης για όσους επέλεξαν να ταξιδέψουν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και τη Λάρνακα.

Σε συγκεκριμένες πτήσεις της AEGEAN, υπέροχα δώρα από την Havaianas περίμεναν τους επιβάτες στις θέσεις τους, προτρέποντάς τους να βιώσουν μια ανεπανάληπτη μέρα ελευθερίας, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Ενθουσιασμός και χαμόγελα πλημμύρισαν την καμπίνα του αεροσκάφους με τους ταξιδιώτες να μοιράζονται στιγμές από την “International Free Feet Day” εμπειρία τους στα social media.

Σούσουρο με την απόφαση της Aegean - Χαμός στους πελάτες

Σχετικά με τον θεσμό της International Free Feet Day από τη Havaianas:

Το 2021 η Havaianas οργάνωσε για πρώτη φορά την International Free Feet Day, που αγκαλιάστηκε από κόσμο και εταιρείες σε όλο τον κόσμο και καθιερώθηκε ως νέος θεσμός που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Φέτος αυτή η ιδιαίτερη μέρα επέστρεψε και πάλι, δίνοντας την τέλεια αφορμή για να λύσουμε τα κορδόνια μας και να απελευθερωθούμε από κλειστά παπούτσια και τακούνια, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σούσουρο με την απόφαση της Aegean - Χαμός στους πελάτες

Έτσι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η Havaianas ενθάρρυνε εταιρείες και υπαλλήλους να εμφανιστούν εντός και εκτός γραφείου φορώντας το πιο άνετο υπόδημά τους, τις Havaianas τους.

Ο σκοπός ήταν να βιώσουν την πραγματική εμπειρία μιας Casual Friday και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, γιορτάζοντας τoν θεσμό της International Free Feet Day.

Αν είστε και εσείς ή θέλετε να γίνετε μέλη του κινήματος της International Free Day, δείξτε το δικό σας Havaianas look:

@HavaianasEurope

#FreeYourFeet

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share