Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σίφνος: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής που συνδυάζει την παράδοση με την προσιτή πολυτέλεια!

Το ξενοδοχείο Nymfes στις Καμάρες που θα σας συναρπάσει

17 Ιουνίου 2022 16:04
Σίφνος: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής που συνδυάζει την παράδοση με την προσιτή πολυτέλεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν σκέφτεστε διακοπές στην όμορφη Σίφνο έχουμε να σας προτείνουμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής!

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Το ξενοδοχείο Nymfes στις Καμάρες της Σίφνου…που θα σας καλωσορίσει στο νησί των Κυκλάδων με την πλούσια ιστορία, και τις εκπληκτικές ομορφιές!

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Αφεθείτε στη γοητεία του νησιού, ακολουθείστε τα μονοπάτια των Νυμφών και ξεδιπλώστε το παραμύθι των διακοπών σας…

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Το HOTEL NYMFES αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διαμονής, καθώς συνδυάζει την προσιτή πολυτέλεια με την παραδοσιακή γοητεία και βρίσκεται σε μια πανέμορφη και προνομιακή τοποθεσία, στην Αγία Μαρίνα σε απόσταση μόλις 800 μ. από τις Καμάρες το λιμάνι του νησιού και 150 μ. από την βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία παραλία των Καμαρών.

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα έχουν τις καλύτερες συνθήκες στη διαμονή τους.

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων το HOTEL NYMFES είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, για παρέες και για ζευγάρια, αλλά και για νεόνυμφους αφού η γαμήλια σουίτα έχει τη ρομαντική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που αναζητάει κάθε ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος σας.

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει πισίνα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο, αίθουσα πρωινού με πλούσιο πρωινό μπουφέ, όπου μεταξύ άλλων σερβίρονται σπιτικά γλυκά (ρυζόγαλο, μαρμελάδες, κονσέρβες κ.λπ.) και μπαρ ανοιχτό όλη την ημέρα για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα τη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον τετράποδο φίλο σας ενώ βρίσκεστε στις διακοπές σας, το ξενοδοχείο δέχεται και μικρά κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης. Επίσης αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από/προς το λιμάνι, ενώ για τις μετακινήσεις σας στο νησί μπορεί να κανονίσουμε την ενοικίαση οχήματος ή μοτοσικλέτας.

σιφνοσ-ξενοδοχειο

Αγία Μαρίνα, Καμάρες, Σίφνος, Τηλ: +30 22840 31269 / Φαξ: +30 22840 33719 – Κιν: +30 6936 209451,
Email: [email protected] / Site: nymfes.gr

σιφνοσ-ξενοδοχειο

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share