Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Παράδεισος: Το νησί κοντά στην Αθήνα που λίγοι ξέρουν και όσοι πάνε το λατρεύουν - Θα χρειαστείς λιγότερα από 50 ευρώ

Θα το αγαπήσεις

16 Ιουνίου 2022 10:40
Παράδεισος: Το νησί κοντά στην Αθήνα που λίγοι ξέρουν και όσοι πάνε το λατρεύουν - Θα χρειαστείς λιγότερα από 50 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα νησί κοντά στην Αθήνα που δεν ξέρουν πολλοί αλλά είναι πραγματικά ονειρεμένο και αρκετά οικονομικό αφού με 50 ευρώ μπορείς να κάνεις τα πάντα εκεί. Μετά τις δύο καταπληκτικές παραλίες που σου προτείναμε χθες την τιμητική του σήμερα έχει αυτό το ξεχωριστό νησάκι!

Σε αυτά τα 50 ευρώ υπολογίζεται σαφώς και η διαμονή. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι έχεις το συγκεκριμένο μπάτζετ, τότε οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες.

Το ψάξαμε και φυσικά το βρήκαμε δεν είναι πάνω από ώρα μακριά από την Αθήνα και είναι προσιτό για όλους χωρίς να το κάνει απλησίαστο σε κανέναν!

Απαραίτητες προϋποθέσεις που κοιτάξαμε είναι οι εξής. Το νησί να μην είναι πολύ μεγάλο ώστε να μπορείς να το δεις σχετικά όλο χωρίς να πληρώσεις αμάξι, άρα τα έξοδα σου να μείνουν στη διαμονή, το φαγητό και το ποτό. Ανώτερη τιμή διαμονής ορίσαμε τα 30 ευρώ, ώστε να έχεις ένα 20ευρω να κινηθείς. Ποιο είναι αυτό φυσικά το Αγκίστρι, ένα νησί που αν και μικρό σου καλύπτει τις ανάγκες σου για όμορφες διακοπές.

Το νησί κοντά στην Αθήνα που λίγοι ξέρουν και όσοι πάνε το λατρεύουν

Αγκίστρι

Δεν είναι μεγάλο για να σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να το δεις όλο, βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και θα βρεις αρκετά μέρη στο τιμολόγιο που θέσαμε. Για το 5ήμερο 31/7-4/8 για παράδειγμα το Γιαλός Studios είναι στα 58 ευρώ το βράδυ και το Sunrise Studios στα 66. Ήτοι, 24 και 33 ευρώ το άτομο. Στο δεύτερο είσαι λίγο στα όρια, αλλά παλεύεται.

Από παραλίες θα πας στη Δραγωνέρα, στη Χαλικιάδα και στην Απόνησο. Μπορείς να νοικιάσεις ένα ποδήλατο, αν και το ποδαράτο για να δεις το νησί δεν είναι ιδιαίτερος κόπος. Για φαγητό θα πας στο Μαντράκι που είναι στο Μεγαλοχώρι, πάνω από το λιμάνι. Με 15 ευρώ το άτομο έχεις φάει καλά. Σου μένουν 11 ακόμα. Βγάζω τα 3 για ένα πρωινό με καφέ και καμία σφολιάτα. Σου μένουν 8. Δύο μπίρες το βράδυ και είσαι πόπα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share