Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καταγγελία σοκ για Booking.com: Αυθαίρετες χρεώσεις

Τεράστια προσοχή!

17 Μαΐου 2022 13:38
Καταγγελία σοκ για Booking.com: Αυθαίρετες χρεώσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταγγελίες για αυθαίρετες χρεώσεις της Booking.com σε τουριστικά καταλύματα, αλλά και αυτόματες αναλήψεις από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Με ανησυχητικά αυξανόμενο ρυθμό δεχόμαστε καθημερινά καταγγελίες από επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που συνεργάζονται με την Booking.com, για αυθαίρετες χρεώσεις της εταιρείας προς τα καταλύματα, ενώ χτες σας αποκαλύψαμε ακόμα μια απάτη!

Οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι μέσω μιας θυγατρικής ή συνεργαζόμενης με την Booking.com εταιρείας «BookingSuite», γίνονται χρεώσεις και αυτόματες αναλήψεις από τους επαγγελματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ δεν έχουν υπογράψει κάποια σύμβαση με την BookingSuite.

Καταγγελία σοκ για Booking.com: Αυθαίρετες χρεώσε

Η μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Booking.com για να χρεώσει τις εξτρα υπηρεσίες – εφαρμογές BookingSuite, θυμίζουν διαδικτυακές απάτες.

Η Booking.com εκμεταλλεύεται την πάγια εντολή που έχει απαιτήσει να κάνει κάθε συνεργαζόμενο τουριστικό κατάλυμα που συνεργάζεται με την Booking.com, για να εισπράξει αυθαίρετα ποσά τρίτη εταιρεία και μάλιστα για μη ληφθείσες υπηρεσίες, χωρίς τιμολόγιο και χωρίς να έχει γίνει υπογραφή σχετικού συμφωνητικού.

Οι καταλυματίες παραπονούνται ότι δεν μπορούν καν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με κάποιο αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας για το θέμα αυτό … και οι αυτόματες αναλήψεις συνεχίζονται!

Booking.com: Έκτακτη ανακοίνωση για τον κορονοϊό! Τι ισχύει για ακυρώσεις και προκαταβολές;

Η Booking.com εξέδωσε ανακοίνωση για τον κορονοϊό που αφορά τα καταλύματα τα οποία συνεργάζονται με την πλατφόρμα αλλά και τους ταξιδιώτες που έχουν κάνει κρατήσεις και επηρεάζονται από την έξαρση του ιού!

Τι αποφάσισε για τις ακυρώσεις και τις προκαταβολές; Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Ραγδαίες αλλαγές στην Booking! Ξεχάστε όσα ξέρατε

Η Booking λανσάρει νέο σύστημα αξιολόγησης στην πλατφόρμα της που θα βοηθήσει εκατομμύρια ταξιδιώτες!

Συγκεκριμένα, η Booking.com θα δημιουργήσει το δικό της σύστημα ποιοτικής αξιολόγησης για εναλλακτικά καταλύματα που υπάρχουν στην πλατφόρμα της, όπως δηλαδή τις εξοχικές κατοικίες, τα διαμερίσματα και τις βίλες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share