Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Τάσος Δούσης μας δείχνει το Ρίο ντε Τζανέιρο από ψηλά - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Θα πάθετε πλάκα!

14 Μαΐου 2022 18:31
Ο Τάσος Δούσης μας δείχνει το Ρίο ντε Τζανέιρο από ψηλά - Βίντεο που κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, βρέθηκαν στο εκπληκτικό Ρίο ντε Τζανέιρο. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στη Βραζιλία, στην πόλη της σάμπα και τους μοναδικούς Καταρράκτες Ιγκουασού σε δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 14 Μαΐου στις 17:45 με το τρίτο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού και Κυριακή 15 Μαΐου στις 17:45 με την εκπομπή ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 14/05, ο Τάσος Δούσης βρίσκεται στη φανταχτερή πόλη των Καριόκας, στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μέσα από μία μοναδική εμπειρία παρέα με την Εύα Φούσκα, που πετάνε με αετό, μας δείχνουν από ψηλά το μέρος.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ο Τάσος Δούσης εντόπισε το απόλυτο ηλιοβασίλεμα: Σε ποιο εξωτικό νησί βρίσκεται; Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ αυτή την εβδομάδα ταξίδεψαν στις υπέροχες, εξωτικές Σεϋχέλλες και μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open μας παίρνουν μαζί τους και μας μαγεύουν.

Σε αυτό το εξωτικό ταξίδι ο Δούσης δεν εντόπισε μόνο την πιο εντυπωσιακή παραλία του κόσμου, αλλά εντόπισε και το απόλυτο ηλιοβασίλεμα.

Η φύση κάνει θαύματα και ο ουρανός έχει τη δύναμη να σε ταξιδέψει. Τα ηλιοβασιλέματα είναι πολύ εντυπωσιακά... από όποιο μέρος και αν τα δεις... αλλά η αλήθεια είναι ότι σε κάποια μέρη γίνονται τόσο εντυπωσιακά που έχουν τη δύναμη να σε μαγέψουν.

Στο παρακάτω βίντεο, που αποτελεί απόσπασμα της εκπομπής Εικόνες με τον Τάσο Δούση, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το απόλυτο ηλιοβασίλεμα.

Δείτε το βίντεο

Τάσος Δούσης: Συμβουλές για τα φθηνά εισιτήρια της Ryanair και οι... παγίδες!

Ταξιδεύοντας κανείς με τη Ryanair μπορεί να “κερδίζει” με τα φθηνά εισιτήρια, όμως προσοχή, καθώς κρύβονται παγίδες! Ο Τάσος Δούσης, ο οποίος έχει παρουσιάσει και tips για τις θέσεις στο αεροπλάνο, σας δίνει συμβουλές για μην… την πατήσετε με τα εισιτήρια.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πάντα φθηνά εισιτήρια και να μην την πατήσετε κάνοντας κράτηση στη Ryanair, αλλά και άλλες αεροπορικές εταιρείες;

Ανακαλύψτε τις συμβουλές του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο:

Y.Γ.: Το συγκεκριμένο βίντεο είναι προ διετίας, όμως επειδή αρκετοί ρωτούσατε σας το ξαναποστάρουμε

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share